”Iron Armor” Tuoppi

299,90314,90

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Iron Armor puutuoppi vakuuttavalla rautapalttooteemalla. Rautaosat ja nahka sopivasti patinoitua ja elämää nähnyttä. Vetoisuus noin 7 desilitraa, katu-uskottavuus täysi kymppi. Kyllä, tähän menee siis kaksi 0,33l tölkillistä joko oltta tai vaikka limonaatia! Naisillekin kasvaa parta kun tästä siemaisee kurkunkostuketta. Jokainen tehty Iron Armor tuoppi on yksilö, eikä kahta samanlaista pystytä tekemään.

Materiaalina suomalainen koivu. Sisäpinnassa elintarvikehyväksytty epoksipinnoite, eli kestää kuumia juomia ja alkoholia. Ulkopinnassa unikkoöljy. Tuopin voi pestä käsin miedolla pesuaineella, mutta sitä ei saa jättää veteen likoamaan. Ei kestä konepesua.

Mikäli tuopin varastotilanne on 0, voit sen siitä huolimatta tilata verkkokaupasta. Huomioithan kuitenkin, että tuolloin toimitusaika on 4-8 viikkoa.

Uutta! Nyt voit tilata yksilöllisen nimikaiverruksen tuopin pohjaan. Valitse Nimikaiverrus-valikosta ”Kyllä” ja kirjoita kaiverrettava nimi tilauksen lisätietokenttään. Nimikaiverruksen hinta (15 €) lisätään tuotteen normaalihintaan.