Juomasarvi Iso 2-2,5 litraa + puuteline

99,90114,90

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Vähän isompaan janoon passeli, 2-2,5 litran vetoinen juomasarvi. Ei löydy tällaista edes jokaiselta kotiviikingiltä, ainakaan vielä. Sarven mukana tulee reteä puinen teline, jossa sarvi pysyy pystyasennossa myös täytettynä. Isoa sarvea voi käyttää myös kannuna, josta voi pienemmät sarvet aina tarpeen vaatiessa täyttää.

Huomaa, että jokainen sarvi on yksilö ja väri vaihtelee ruskean, kirjavan ja tumman välillä, joten tilaamasi sarvi ei ole identtinen tuotekuvan kanssa. Mikäli sinulla on sarvesta jotain erityistoiveita, laita siitä tilauksen yhteydessä viestikenttään tieto, niin toteutamme toiveen mahdollisuuksien mukaan.

Huom! Voit tilata yksilöllisen nimikaiverruksen sarvitelineen pintapuolelle tai pohjaan. Valitse Nimikaiverrus-valikosta ”Kyllä” ja kirjoita kaiverrettava nimi, sekä kummalle puolelle telinettä haluat kaiverruksen tilauksen lisätietokenttään. Nimikaiverruksen hinta  lisätään tuotteen normaalihintaan.

Pituus vaihtelee 45 – 60 cm välillä.

Pinnoitettu sisältä ja kiillotettu ulkopuolelta, kestää limonadia, vettä ja mietoja alkoholijuomia, mutta EI kestä kuumia juomia.

Huuhtele aina käytön jälkeen haalealla vedellä ja jätä alassuin kuivumaan.

Teline on valmistettu käsityönä Suomessa ja materiaalina on petsattu ja öljytty koivu.

Sarven alkuperämaa Intia.