Juomasarvi Jätti 4-5 litraa + puuteline

Ale!

99,90114,90

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Nyt on muuten sarvella kokoa, vetoisuus huikeat 4-5 litraa! Ei löydy tällaista edes jokaiselta kotiviikingiltä, ainakaan vielä. Jättisarven mukana tulee reteä puinen teline, jossa sarvi pysyy pystyasennossa myös täytettynä. Jättisarvea voi käyttää myös kannuna, josta voi pienemmät sarvet aina tarpeen vaatiessa täyttää.

Huomaa että jokainen sarvi on yksilö ja väri vaihtelee ruskean, kirjavan ja tumman välillä, joten tilaamasi sarvi ei ole identtinen tuotekuvan kanssa. Mikäli sinulla on sarvesta jotain erityistoiveita, laita siitä tilauksen yhteydessä viestikenttään tieto, niin toteutamme toiveen mahdollisuuksien mukaan.

Huom! Voit tilata yksilöllisen nimikaiverruksen sarvitelineen pintapuolelle tai pohjaan. Valitse Nimikaiverrus-valikosta ”Kyllä” ja kirjoita kaiverrettava nimi, sekä kummalle puolelle telinettä haluat kaiverruksen tilauksen lisätietokenttään. Nimikaiverruksen hinta  lisätään tuotteen normaalihintaan.

Sarven vetoisuus on noin 3,5 – 5 litraa. Pituus vaihtelee 60 – 80 cm välillä.

Pinnoitettu sisältä ja kiillotettu ulkopuolelta, kestää limonadia, vettä ja mietoja alkoholijuomia, mutta EI kestä kuumia juomia.

Huuhtele aina käytön jälkeen haalealla vedellä ja jätä alassuin kuivumaan.

Teline on valmistettu käsityönä Suomessa ja materiaalina on petsattu ja öljytty koivu.

Sarven alkuperämaa Intia.