Kaipuu Messinki 4.5 mm

149,00

Valitse koko valikosta!

Jos haluamasi koko on loppu varastosta tai sitä ei löydy valikosta (myös puolikkaat koot mahdollisia), ota yhteys Seppään: tuonicoru@puustikki.fi

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Kaipuu.

Niissä hetkissä kun joudumme olemaan toisistamme erossa, kaipuu leijuu sydämessäni kuin haikea tuulenhenkäys. Huomaan silloin tarttuvani vihkisormukseen, jonka hääpäivänämme asetin sormeesi. Se on minulle paljon enemmän kuin vain koru – se on lämmin muisto jostakin suuremmasta. Merkityksellisestä. Sinusta.

Sydämeni valtaa lämmin tunne kun valo heijastelee sormuksen pinnassa, sillä muistan miten sinä päivänä silmäsi hohtivat niin kirkkaina. Tämä sormus on minulle yhtä ainutlaatuinen kuin Sinä ja meidän rakkaustarinamme.

Sormuksen teräsrungon keskelle on pakotettuna messinkiä. Kiillotettu, rouhea teräsrunko luo upotteelle ilmettä estäen samalla mahdolliset sormen värjäytymät, mitä jotkut metallit ihoa vasten pidettynä saattavat aiheuttaa. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2 viikkoa (koskee vain kyseistä sormusmallia). Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Messinki

Teksti: Rami/Tarinantakojat

Tämä malli myydään Kokotakuulla.

Kokotakuusta voit lukea lisää täältä