Kantri ruokaryhmä

1899,902399,90

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Puustikin Kantri ruokaryhmän jalkojen ristikkomainen rakenne ja valkoinen maalaus tuo kotiisi ripauksen menneiden aikojen maalaiskartanoiden kodikasta henkeä. Meille ominaiseen tyyliin kansilankut ovat sopivasti patinoidut, jonka ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti erittäin hyvin viimeistelty. Kansilankut kiinnittyvät alakautta jalkaelementteihin ruuveilla, joten kannen kaunis pinta pääsee kokonaan oikeuksiinsa.

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Voit valita kannen ja jalkojen väriksi seuraavista mieluisesi yhdistelmän: Harmaan, mustan, tummanruskean tai vanhan männyn sävyisen petsin, tai valkoisen maalin. Esimerkkikuvissa mustat jalat ja ruskeaan taittava kansi. Ilmoita väritoiveesi tilausta tehdessäsi lisätietokentässä.

Pöydän leveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Pöytä toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni. Mikäli valikossa ei ole haluamaasi pituutta, ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva pöytä!

HUOM! Vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-8 viikkoa.