Kaulakoru Aegishjalmur Nahka/Metalli

79,90104,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

TuoniCorun oma Aegishjalmur-kaulakoru nahkaisella pinnalla ja metallipohjalla. Nahka materiaalina tuo koruun rouheutta ja maanläheisyyttä, patinoitu terästausta taasen pitää sen ryhdissään. Aegishjalmur on vanha pohjoismaalainen symboli. Erityisesti se tunnetaan viikinkien historian ja mytologian kautta, mutta sitä on käytetty myös Suomessa. Sen on sanottu olevan erityinen suojeleva symboli ja se onkin ollut muinoin kaiverrettuna tai maalattuna sotureiden kypärien sisäpinnalle tuoden kantajalleen suojan hyökkäyksiä vastaan.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille. Korun pinta on värjättyä nahkaa, joka on käsitelty nahanhoitoöljyllä. Suosittelemme kaulakorun pois ottamista mikäli meinaat lutrata veden kanssa.

Korun halkaisija 37 mm, Paksuus noin 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.