Kaulakoru Pohjolan Äiti Hehku

89,90114,90

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

TuoniCorun oma kaulakoru, Pohjolan Äiti Hehku.

Vaikka Pohjola mielletään usein kylmäksi, routaisaksi ja karuksi maaksi, on silläkin vastavoimansa. Tuo vastavoima, lempeä ja lämmin tuuli huminoi Pohjolan vehreänä hehkuvan metsän siimeksessä. Tuulen huminassa voi aistia Pohjolan Äidin lämpimän läsnäolon, rajattoman rakkauden ja voimakkaan suojelun sen omia lapsia kohtaan.

Äiti

Tuo sama rajaton rakkaus on valjastettu tähän Pohjolan Äiti kaulakoruun, kilpimäisen muodon symboloidessa jokaisen äidin karhuemomaista suojeluviettiä omia lapsiaan kohtaan. Hehku -version lämpö kantaa voimaansa vielä hämärän tullen luoden oman mystiikkansa korun ja sen kantajan ympärille.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä. Suosittelemme kuitenkin korun pois ottamista kaulasta saunoessa. Hehku-sarjan kaulakorut käyttäytyvät päiväsaikaan samaan tapaan kuin normaalit kaulakorut, mutta heräävät hämärässä eloon. Hohtavana aineena on fosfori, joten hehkuakseen pimeässä koru vaatii ensin “valohoitoa”, korun pitämistä kirkkaan valonlähteen lähellä jonkun aikaa. 

Korun halkaisija 34 mm, Paksuus 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Hehku: Vihreä

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton. Kuvassa mallina 3mm leveä patinoitu teräsketju.

Paketissa on korun lisäksi tarina tulostettuna sekä uv-valo, jonka avulla korun saa välittömästi Hehkumaan.