Lohikäärme Hiili Terässormus 9 mm

149,00

Valitse koko valikosta!

Jos haluamasi koko on loppu varastosta tai sitä ei löydy valikosta, ota yhteys Seppään: tuonicoru@puustikki.fi

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

TuoniCorun fantasiahenkinen terässormus, upotteena “lohikäärmeennahkaa” (värjätty kuhannahka). Lohikäärmesormuksista tummin on nimeltään Hiili. Jylhä ja tuhkamaisen harmaa sormus sopii Pohjolan pimeyteen, jonka ajoittain valaisee vain kuu:

“Vaka vanha Väinämöinen itse pistihe pihalle,

varsin päätänsä kohotti, katsahtavi taivahalle:

kuu oli nousnut, päivä pääsnyt, taivon aurinko tavannut.”

Hiili on teräsrunkoinen 9 milliä leveä sormus, jonka lohikäärmeen suomut ovat suomalaista kuhannahkaa. Valmistan jokaisen sormuksen taatusti käsityönä pajallani, joten otathan yhteyttä koko- ja väritoiveidesi kanssa. Suomujen koossa, tiheydessä ja muodoissa esiintyy vaihtelua, jonka ansiosta jokainen sormus on yksilöllinen ja uniikki. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä. Sormuksen nahkaupote on pinnoitettu, vedenkestävä.

Huom! Nämä sormukset valmistetaan tilauksesta, joten vaikka niitä ei ole varastossa, voit sormuksen itsellesi ostaa. Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-3 kuukautta. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 9 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: kuhannahka (värjätty)

Kalannahka: Tmi Sanna Pekkanen

Kansikuva: Jukka Alasaari

 

Tämä sormusmalli, siihen käytetyt materiaalit ja sen tekotapa on mallisuojattu.

 

Sormus on vedenkestävä ja se sormessa voi huoletta pestä käsiä. Pinnoite suojelee upotemateriaalia  veden lisäksi arkisilta iskuilta. Suosittelemme sormuksen pois ottamista sormesta seuraavissa tilanteissa: saunoessa, silloin kun sormus saattaa altistua voimakkaille kemikaaleille tai öljyille ja kun siihen saattaa kohdistua voimakkaita iskuja (työ, harrasteet). Huolehtia jonkun verran siis saa, koska sormus sisältää kuitenkin kalannahkaa. Ikuinen sormus ei ole, mutta samaan runkoon voidaan aikanaan uusia pinnoite tai laittaa uusi nahka tilalle.

Tämä malli myydään Kokotakuulla.

Kokotakuusta voit lukea lisää täältä