Lohikäärme Pronssi Terässormus 9 mm

99,00

Poista

Valitse koko valikosta!

Jos haluamasi koko on loppu varastosta tai sitä ei löydy valikosta (myös puolikkaat koot mahdollisia), ota yhteys Seppään: tuonicoru@puustikki.fi

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

TuoniCorun fantasiahenkinen terässormus, upotteena “lohikäärmeennahkaa” (värjätty kuhannahka). Lohikäärmesormus Pronssi kulki kauan nimellä Original, koska se oli fantasiahenkisen lohikäärmesarjani ensimmäinen tekele. Näitä pajalla väsätessäni mietin, miksi suomen kielessä on sana lohikäärme, vaikka taruolennolla ei ole mitään tekemistä lohen tai käärmeen kanssa? Kiitos netin, tiedän nyt, että etymologisesti sana on muodostunut “louhikäärme”-sanasta, joka on väännös muinaisruotsalaisesta sanasta “floghraki”. Ehkä ripaus tätä alkukantaisuutta on Pronssi-sormuksessakin. 

Suomujen koossa, tiheydessä ja muodoissa esiintyy vaihtelua, jonka ansiosta jokainen sormus on yksilöllinen ja uniikki. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä. Sormuksen nahkaupote on pinnoitettu, vedenkestävä.

Huom! Nämä sormukset valmistetaan tilauksesta, joten vaikka niitä ei ole varastossa, voit sormuksen itsellesi ostaa. Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-3 kuukautta. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 9 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: kuhannahka (värjätty)

Kalannahka: Tmi Sanna Pekkanen

Kansikuva: Jukka Alasaari

Sormus on vedenkestävä ja se sormessa voi huoletta pestä käsiä. Pinnoite suojelee upotemateriaalia  veden lisäksi arkisilta iskuilta. Suosittelemme sormuksen pois ottamista sormesta seuraavissa tilanteissa: saunoessa, silloin kun sormus saattaa altistua voimakkaille kemikaaleille tai öljyille ja kun siihen saattaa kohdistua voimakkaita iskuja (työ, harrasteet). Huolehtia jonkun verran siis saa, koska sormus sisältää kuitenkin kalannahkaa. Ikuinen sormus ei ole, mutta samaan runkoon voidaan aikanaan uusia pinnoite tai laittaa uusi nahka tilalle.

Tämä malli myydään Kokotakuulla.

Kokotakuusta voit lukea lisää täältä