Lohikäärme pulloteline (Ennakkomyynti)

Ale!

89,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ennakkotilaustuote!

Oisko tää retein teline kaikenlaisia pulloja varten? Jos ei muuta, niin ainakin retein mitä meidän verkkokaupasta löytyy. Ja lohikäärmeissä on aina asennetta. Halusitpa laittaa esille sitten viskiä, viiniä tai ihan vaan vettä, niin tää palvelee siinä tarkoituksessa oikein loistavasti, tavallaan tää on sitä varten suunniteltu ja nimikin sen kavaltaa. Takuuvarma viikinkihenkinen katseenvangitsija pitopöydässä tai vaikka viskitastingissä!

Materiaalina on laserleikattu ja patinoitu teräs, sekä meille tyypillisellä tavalla wanhannäköiseksi pintakäsitelty mänty. Korkeutta keksinnöllä on noin 20 cm, pituutta 30 cm ja leveyttä noin 13 cm.

HUOM! Kuten nokkelimmat varmasti jo kuvistakin pystyi päättelemään, tämä kampe on olemassa vasta tietokoneen ruudulla, joskaan siitä ei pitkä matka ole valmiiseen tuotteeseen enää. Dracomar viikinkilaivakin polkaistiin samalla tavoin markkinoille ja vastaanotto oli oikein hyvä, joten arveltiin että se toimis tässäkin. Eli tuote on nyt ennakkoon tilattavissa pienellä alennuksella. Valmistus saataneen käyntiin tuossa elokuun puolella ja toimitellaan sitten sitä mukaa kun saadaan valmiiksi!

Saatat myös pitää...