Lohikäärme, “Teppo”

Ale!

14900,00

1 varastossa

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kyllä, luit aivan oikein, Puustikin verkkokaupassa on myynnissä lohikäärme. Miksipä ei olisi? Puusta tehty, mutta kovin elävän oloinen tapaus kuitenkin, Tepoksi nimetty, ei tämä niin vakavamielistä ole. Teppo on joidenkin mielestä oikein sympaattinen tapaus, mutta markkinakokemus on osoittanut, että pienet lapset saattavat hieman jännittää ensitapaamista. Jännitys kuitenkin kaikkoaa kun Teppoa pääsee silittämään ja poseeraamaan kuvaan hänen ylhäisyytensä kanssa. Tarvittaessa Tepolla käytössä oleva kuono- ja kaulapanta myös luovat perheen pienimmille tiettyä turvallisuuden tunnetta.

Täysin käsityönä tehty, materiaalina mäntyä ja koivua. Siivet ovat Suomen Mittajalkineen Simo Nousiaisen käsialaa, aitoa nahkaa siis. Pituutta kuononkärjestä hännänpäähän kertyy noin viisi metriä, kokonaiskorkeutta ylimpään kohtaan mitattuna noin 2,2 metriä. Painaa arviolta noin 200-300 kg. Pinnassa on paksu lakkakerros ja liimana on käytetty kosteudenkestävää puusepänliimaa. Kestää siis satunnaisen ulkonaolon, mutta ympärivuotista ulkosäilytystä ei kestä.

Jos oikein vakavissasi olisit Teppoa ostamassa, suosittelen ottamaan meihin suoraan yhteyttä niin hoidetaan maksupuoli kätevämmin laskuilla kuin verkkokauppamaksun kautta. 🙂

Hinta sisältää toimituksen ja kasauksen Suomen rajojen sisäpuolella. Ulkomaille toimitettaessa neuvoteltava erikseen.