Lohtu Pronssi 4.5 mm

149,00

Valitse koko valikosta!

Jos haluamasi koko on loppu varastosta tai sitä ei löydy valikosta, ota yhteys Seppään: tuonicoru@puustikki.fi

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Lohtu.

“Rukoilkaamme sen liiton puolesta, jonka merkkinä tämä sormus on”, sanotaan avioliiton vihkikaavassa.

Tätä sormusta tehdessä Seppä pysähtyi kerrankin pohtimaan parisuhdeasioita isommasta perspektiivistä.

Koko maailmalla tuntuu olevan kiire olla onnellinen. Kiirehdimme töihin, kokouksiin, töistä kotiin, harrastamaan. Kiirehdimme joskus myös parisuhteeseen ja vastamäen koittaessa rakkaus voi osoittautua kertakäyttöiseksi. Haluamme nähdä kumppanin hyvinvoivana ja kukoistavana, juuri täydellisen onnellisena lenkkisaunan jälkeen. Mutta tosiasiassa rakkaus on sitä, että on empaattisesti ja koko sydämellä läsnä myös sille puolisolle, joka on poissa tolaltaan, sairas, kaipaa kainaloa, turvaa tai lohtua.

Lohtu on symbolinen sormus niille pareille, jotka päättävät seisoa väkevinä rinnakkain myös vastatuulessa.

Sormuksen teräsrungon keskelle on pakotettuna hopeaa ja pronssia eri muodoissa. Uniikit työstämisen jäljet on jätetty näkyviin rungon lisäksi myös upotteeseen, jotta sormuksesta huokuu käsillä tekemisen taito, osaaminen ja palo. Kiillotettu, rouhea teräsrunko luo upotteelle ilmettä estäen samalla mahdolliset sormen värjäytymät, mitä jotkut metallit ihoa vasten pidettynä saattavat aiheuttaa. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-3 kuukautta. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Hopea (925)

Tämä malli myydään Kokotakuulla.

Kokotakuusta voit lukea lisää täältä