Lohtu Pronssi 4.5 mm

99,00

Poista

Valitse koko valikosta!

Jos haluamasi koko on loppu varastosta tai sitä ei löydy valikosta (myös puolikkaat koot mahdollisia), ota yhteys Seppään: tuonicoru@puustikki.fi

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

TuoniCorun metalliupotteinen sormus, Lohtu.

”Rukoilkaamme sen liiton puolesta, jonka merkkinä tämä sormus on”, sanotaan avioliiton vihkikaavassa.

Tätä sormusta tehdessä Seppä pysähtyi kerrankin pohtimaan parisuhdeasioita isommasta perspektiivistä.

Koko maailmalla tuntuu olevan kiire olla onnellinen. Kiirehdimme töihin, kokouksiin, töistä kotiin, harrastamaan. Kiirehdimme joskus myös parisuhteeseen ja vastamäen koittaessa rakkaus voi osoittautua kertakäyttöiseksi. Haluamme nähdä kumppanin hyvinvoivana ja kukoistavana, juuri täydellisen onnellisena lenkkisaunan jälkeen. Mutta tosiasiassa rakkaus on sitä, että on empaattisesti ja koko sydämellä läsnä myös sille puolisolle, joka on poissa tolaltaan, sairas, kaipaa kainaloa, turvaa tai lohtua.

Lohtu on symbolinen sormus niille pareille, jotka päättävät seisoa väkevinä rinnakkain myös vastatuulessa.

Sormuksen teräsrungon keskelle on pakotettuna hopeaa ja pronssia eri muodoissa. Uniikit työstämisen jäljet on jätetty näkyviin rungon lisäksi myös upotteeseen, jotta sormuksesta huokuu käsillä tekemisen taito, osaaminen ja palo. Kiillotettu, rouhea teräsrunko luo upotteelle ilmettä estäen samalla mahdolliset sormen värjäytymät, mitä jotkut metallit ihoa vasten pidettynä saattavat aiheuttaa. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä.

Huom! Mikäli sopivaa kokoa ei ole varastossa, voit sormuksen silti itsellesi ostaa (jälkitoimitus). Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-4 viikkoa.

Leveys: 4,5 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: Hopea (925)

Tämä malli myydään Kokotakuulla.

Kokotakuu mahdollistaa sormuksen antamisen lahjaksi yllätyksen kera, sillä sormen koon salaa selvittäminen on hankalaa. Kokotakuu koskee pääosin kaikkia TuoniCorun sormuksia välillä 16-25mm (Huom! Koot 23-25mm runko 12mm leveä).  Mikäli saajan sormen koko ei ole tiedossa, voi sormuksen tilata valistuneen arvion pohjalta. Jos sormuksen koko ei ole oikea sovitettaessa, ole yhteydessä TuoniCoruun ja pyydä lahjan saajaa mittauttamaan/mittaamaan sormen koko (mm, ympärysmitta). Saat arvioidun aikataulun oikeankokoisen sormuksen valmistumiselle sekä palautusohjeet koskien lahjaksi annettua pientä/suurta sormusta.

Kokotakuun yhteydessä tehty palautus on ensimmäisen kerran asiakkaalle maksuton, samoin uuden sormuksen postitus. Seuraavista samaa kauppaa koskevista vaihdoista perimme hinnastomme mukaiset postimaksut. Kokotakuun voimassaolo edellyttää, että lahjaksi annettu sormus palautuu alkuperäisessä kunnossaan TuoniCorulle ennen uuden sormuksen lähettämistä. Kokotakuu ei koske kaiverrettuja sormuksia eikä vaihtoa toiseen tuotteeseen.

Tämä malli myydään Kokotakuulla.

Kokotakuusta voit lukea lisää täältä