Muotokuva kuvastasi, digitaideteos

99,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Anna oman kuvasi kertoa tarinaa Pohjolan perinteestä, pohjoismaisista myyteistä tai vielä kertomatta olevista sankaritarinoista.
Tämän palvelun avulla luomme sinusta viikinkihenkisen digitaalisen taideteoksen, reteällä kotiviikinkityylillä
Tuote toimii erityisen hyvin esimerkiksi lahjana paremmalle puolikkaallesi.

KUINKA HOMMA TOIMII?

1. Lähetä ensin tiedustelu sähköpostiin kuvat@puustikki.fi

2. Kerro sähköpostissa kuvatarpeestasi, liitä mukaan jo henkilöstä esimerkkikuva

3. Anna ideasi kuvan kokonaisuudesta. Huomioi, että toteutamme tällä hetkellä vain siistejä ja hyvän maun mukaisia henkilökuvia viikinkiteemalla.

4. Kun olemme sopineet yksityiskohdista, tilaa tuote tältä sivulta.

 

Tässä on kyseessä ladattava digitaalinen taideteos, ei fyysinen tuote. Käytämme prosessissa maksullista tekoälyohjelmaa, kuvankäsittelyä ja digitaalisia työkaluja joten hahmosi yhtäläisyys ei ole 100% tarkka, mutta erittäin lähellä. Katso näytekuvia. Eli ostaessasi tämän saat myös sähköpostiisi selkeät toimintaohjeet,joiden avulla artistimme luo kuvistasi erinomaisen lopputuloksen. Kuva toimitetaan korkealaatuisena JPEG tiedostona, kuvasuhteen ollessa 2:3 pystykuva tai 3:2 vaakakuva valintasi mukaan.

Kuvista voit teettää missä tahansa painoalan yrityksessä haluamiasi tuotteita juuri niin paljon kuin haluat, oli kyseessä sitten canvaspainatus seinälle, hiirimatto, muki tai vaikka muistivihko.

Helppokäyttöinen ja suomenkielinen tilaussivusto on esimerkiksi iFolor, jossa pääset ennen fyysisen tuotteen tilausta helposti kokeilemaan miltä kuva näyttäisi kussakin tuotteessa: https://www.ifolor.fi/