Parru parisänky

1999,992399,99

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Jos sie tarviit kunnon sänkyä, niin tässä on siulle sellanen! Puustikin Parru kalustemalliston parisänky on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Sängyn kasaus tapahtuu patinoiduilla leveäkantaisilla pulteilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä. Sängyn jalat/päätytolpat ovat 140 x 140 mm parrua, joten kyseessä on tosi jämerä ja tukeva rakenne.

Materiaalina mänty ja kuusi, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Valittavissa olevat vakiovärit ovat tummanruskea, harmaa ja musta. Voimme kuitenkin tarvittaessa räätälöidä toivomasi sävyn vakiovalikoiman ulkopuolelta. Sänky voidaan maalata myös valkoiseksi.

Parisänky on saatavilla kahdessa eri leveydessä, 160 ja 180 cm. Laidan korkeus 45 cm ja päädyn korkeus 110 cm. Sänkyä voi käyttää runkopatjan tai vaahtomuovipatjan kanssa, kunhan mainitset tilauksen yhteydessä kumpi patjatyyppi sinulla on käytössä. Sänky toimitetaan osissa, kasaus on tehty mahdollisimman helpoksi numeroiduilla osilla.

HUOM! Vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-8 viikkoa.

Jos herää mitä tahansa kysyttävää tai haluat räätälöidä sänkyä suuntaan tai toiseen, ota rohkeasti yhteyttä! puustikki@puustikki.fi