Parru Pylvässänky

3190,903390,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Jos sie tarviit kunnon sänkyä, niin tässä on siulle sellanen! Samoilla sanoilla alkaa myös perus Parru sängyn myyntileuhotus, mutta jos tuntuu ettei sen meininki riitä sun tarpeisiin, niin tää pylväsversio nostaa fiiliksen jo ihan toiselle tasolle! Pylvässängyn tunnelma on aivan omanlaisensa ja sen ymmärtää vasta kun sen pääsee kokemaan. Samalla pylvässängystä muodostuu melko varmasti kaluste, josta et halua enää koskaan luopua. Mahdolliset uudet asumiskuviotkin saattavat määrittyä sen pohjalta että mahtuuko tämä sänky makkariin vai ei. Pylvässänky on muotokieleltään hyvin pelkistetty ja lopputulos voidaan toteuttaa tosi rouheana, kuten mallikuvissa oleva sänky, tai vähän hillitymällä rouhinnalla, joka on nähtävissä perus Parrusängyn kuvissa. Valittu rouheuden aste ei vaikuta hintaan, mutta siitä on hyvä mainita tilausta tehdessä. Sängyn kasaus tapahtuu patinoiduilla leveäkantaisilla pulteilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä. Voit valita Torx kantaiset leveät pultit tai perinteiset “täkkipultit”. Sängyn jalat/päätytolpat ovat 140 x 140 mm parrua, joten kyseessä on tosi jämerä ja tukeva rakenne.

Materiaalina mänty ja kuusi, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Valittavissa olevat vakiovärit ovat tummanruskea, harmaa ja musta. Voimme kuitenkin tarvittaessa räätälöidä toivomasi sävyn vakiovalikoiman ulkopuolelta. Sänky voidaan maalata myös valkoiseksi.

Pylvässänky on saatavilla kahdessa eri leveydessä, 160 ja 180 cm. Laidan korkeus 45 cm ja päädyn korkeus 110 cm. Sänkyä voi käyttää runkopatjan tai vaahtomuovipatjan kanssa, kunhan mainitset tilauksen yhteydessä kumpi patjatyyppi sinulla on käytössä. Sänky toimitetaan osissa, kasaus on tehty mahdollisimman helpoksi numeroiduilla osilla.

Tilaustavat ja rahoitusmahdollisuus

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta sängyn leveys ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro väritoiveesi ja muut toiveet lisätietokentässä, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Voit hakea tähän myös meidän kautta Osuuspankin rahoitusta, ota siinä tapauksessa meihin yhteyttä erikseen ennen tilauksen tekemistä.

Jos haluat jotain ihan spesiaalia kaiverrusta tai muita yksityiskohtia, ota ensin meihin myös sähköpostilla: puustikki@puustikki.fi ja sovitaan yksityiskohdat sekä tarkka hinta kuntoon! Kun hommat on selvillä, voidaan maksupuoli hoitaa myös laskulla kahdessa erässä; eka erä kun tilaus lukitaan, toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun sänky on valmis.

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka toimittaa tämän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja kasata sänky! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan tason suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 6-10 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Sähköpostiosoite: puustikki@puustikki.fi