Parru ruokaryhmä

1499,002299,00

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Puustikin Parru-kalustemalliston ruokaryhmä on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Settiin kuuluu pöytä ja kaksi pitkää penkkiä. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Kansipuut on kiinnitetty leveäkantaisilla patinoiduilla ruuveilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä.

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Esimerkkikuvissa kansi on ruskea ja jalat hiilenmustat. Mikäli toivot jotain muuta väriyhdistelmää, mainitse siitä tilauksen yhteydessä lisätietokentässä. Valittavissa olevat värit ovat ruskea, harmaa, musta ja maalattu valkoinen. Voit värejä yhdistää mielesi mukaan, kun tosiaan mainitset siitä tilausta jättäessäsi.

Pöydän leveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Penkit ovat noin 37 cm leveät ja 45 cm korkeat, pituus kasvaa aina pöydän mukana. Penkit on mitoitettu siten, että ne mahtuvat pöydänjalkojen välistä pöydän alle. Koko kalusto toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni.

HUOM! Tällä hetkellä vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-8 viikkoa.