Parru sängynpääty

890,00990,00

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Jos sulla on jo hyvä ja toimiva jenkkisänky, mutta mieli tekis hankkia sille arvoisensa jämerä pääty, niin tässä ois oiva vaihtoehto! Puustikin Parru kalustemalliston sängynpääty on muotokieleltään hyvin pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Päädyn kasaus tapahtuu patinoiduilla leveäkantaisilla pulteilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä. Päätytolpat ovat 140 x 140 mm parrua, joten kyseessä on tosi jämerä ja tukeva rakenne. Ja mikä parasta, tähän voit itse lisätä mitä tahansa rautaosia, yövalot tai mitä tahansa mielesi halajaa!

Materiaalina mänty ja kuusi, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Valittavissa olevat vakiovärit ovat tummanruskea, harmaa ja musta. Voimme kuitenkin tarvittaessa räätälöidä toivomasi sävyn vakiovalikoiman ulkopuolelta. Pääty voidaan maalata myös valkoiseksi.

Sängynpääty on vakiona saatavilla kahdessa eri leveydessä, 160 ja 180 cm, korkeus 110 cm (Jos tarviit eri levyisen, kysy rohkeasti!). Tuote toimitetaan osissa, kasaus on tehty mahdollisimman helpoksi numeroiduilla osilla.

HUOM! Vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-8 viikkoa.

Jos herää mitä tahansa kysyttävää tai haluat räätälöidä sänkyä suuntaan tai toiseen, ota rohkeasti yhteyttä! puustikki@puustikki.fi