Parru sohvapöytä mustilla jaloilla

459,00799,00

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Puustikin Parru-kalustemalliston sohvapöytä on muotokieleltään todella jykevä, pelkistetty, jopa moderni. Se mikä erottaa malliston muiden toimijoiden modernista tyylistä on sen elävä ja patinoitu pintakäsittely. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Jalat ovat 9 x 9 cm paksut ja kansikin noin 4,5 cm paksu. Kansipuut on kiinnitetty leveäkantaisilla patinoiduilla ruuveilla, joka on kirsikkana kakussa tässä rouheassa ja patinoidussa ilmeessä.

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Kansi on ruskea ja jalat hiilenmustat. Mikäli toivot jotain muuta väriyhdistelmää, mainitse siitä tilauksen yhteydessä lisätietokentässä.

Pöydän leveys on 60 cm ja korkeus 50 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Mikäli haluat pöydästä eri kokoisen kuin vaihtoehdoista löytyy, ota meihin yhteyttä sähköpostitse. Pöytä toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni.

HUOM! Tällä hetkellä vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 6-12 viikkoa.