Ranka -sänky

690,90990,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Ranka

Tämä sänky kehitettiin vastaamaan yksinkertaisen, koruttoman, mutta tukevan sängyn huutoon. Mallista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, jäljelle on jäänyt vain sänkyrungon olennaisimmat osat: Laidat, jalat, tuenta patjalle. Nuo ovat jokaisen sängyn selkäranka, kaikki muut yksityiskohdat ja koristelut ovat “vain lihaa luiden ympärillä”, ne kun riisutaan, jäljelle jää vain Ranka. Älä anna kuitenkaan karsitun teeman hämätä liikaa, sänky kasataan järeillä pulteilla, jolloin Ranka lunastaa nimensä ja sille asetetut odotukset olemalla todella jämäkkä, kantaen väkevästi sen mitä vastaan tulee. Valitulle, riisutulle tyylille uskollisena Ranka on saatavilla myös ilman pintakäsittelyä.

Materiaalina on suomalainen mänty ja nää tehdään luonnollisesti Suomessa alusta loppuun käsityönä.

Sänky on oletuksena saatavilla 120 x 200 cm, 160 x 200 cm ja 180 x 200 cm kokoisille runko- ja vaahtomuovipatjoille. Myös muut leveydet ja pituudet onnistuvat, ota niistä erikseen yhteyttä! Laidan korkeus maasta on vakiona 26,5 cm, mutta tarvittaessa voidaan tehdä korkeampikin versio, siitäkin kannattaa laittaa meille erikseen kyselyä.

Pintakäsittelyn osalta homma menee seuraavasti: Halvimmalla hinnalla pintakäsittelyä ei ole lainkaan, joka tarjoaa sulle hienon mahdollisuuden tehdä siitä just sun näköisen! Voit halutessasi kaivertaa laitoihin mitä mielit ja sen jälkeen käsittelyksi suosittelemme Osmo kalustevahaa haluamallasi sävyllä. Kyseistä tavaraa löytyy kaikista rautakaupoista hyvällä värivalikoimalla. Jos taas et halua itse tehdä käsittelyä, me voidaan hoitaa se sun puolesta, hinnan saat näkyville kun valitset pääkuvan vierestä valikosta tuleeko pintakäsittely vai ei. Värivaihtoehtoja meillä on lähtökohtaisesti tummanruskea, vaaleanruskea, kelonharmaa ja musta. Myös ihan spesiaalitoiveetkin onnistuu kun niin sovitaan.

Miten tilata?

Valitse kuvien vieressä olevasta valikosta tuleeko pintakäsittely, vai haluatko sängyn puuvalmiina ilman käsittelyä, ja lisää se ostoskoriin. Maksutapahtuman yhteydessä kerro lisätietokentässä miten leveänä sängyn haluat, niin viesti tulee meille automaattisesti ja tilauksesi saa paikan meidän työjonossa. Kun tilaus on saapunut meille, kuittaamme sen sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Jos haluat jotain ihan spesiaalia kaiverrusta tai muita yksityiskohtia, ota ensin meihin myös sähköpostilla: puustikki@puustikki.fi ja sovitaan yksityiskohdat sekä tarkka hinta kuntoon! Kun hommat on selvillä, voidaan maksupuoli hoitaa myös laskulla kahdessa erässä; eka erä kun tilaus lukitaan, toinen puolisko ja mahdolliset toimituskulut laskutellaan sitten kun sänky on valmis.

Mites toimitus sitten?

Jos otat toimitustavaksi rahdin, se tarkoittaa useimmiten Kaukokiidon rahtipalvelua (Ellei toisin sovita), joka toimittaa tämän suoraan sun kotiovelle! Aika helppoa vai mitä? Ei tarvi etsiä peräkärryä tai pakua millä saisit kamppeet roudattua. Sinun tarvitsee vain kantaa paketit sisälle ja kasata sänky! Toki jos haluat, voit myös tulla noutamaan tason suoraan verstaalta. Taas kerran, miten vaan sulle parhaiten sopii.

HUOM! Nämä valmistetaan aina tilauksesta, toimitusaika riippuen muusta tilausjonosta on yleensä 4-8 viikkoa, ellei toisin ilmoiteta. Jos tulee mitä tahansa kysyttävää itse tuotteesta, maksutavoista tai toimituksesta, älä epäröi soittaa tai laittaa viestiä. Me tehdään tätä työksemme ja tosi mielellään jeesataan sua kaikessa tähän liittyvässä!

Sähköpostiosoite: puustikki@puustikki.fi