Talonpoika sohvapöytä

459,00799,00

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Puustikin Talonpoika malliston sohvapöytä huokuu wanhanajan henkeä ja ajan tuomaa patinaa. Tuon ansiosta yleisvaikutelma on rouhea, mutta silti hyvin viimeistelty. Jalat ovat 9 x 9 cm paksut ja kansikin noin 4,5 cm paksu. Kansipuut kiinnitetään alapuolelta ruuveilla jalkaelementteihin.

Materiaalina mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Oletuksena pöydän värinä on ruskea, mutta sen saat myös mustana, harmaana tai vanhentuneen männyn sävyisenä. Mainitse väritoiveesi tilauksen yhteydessä lisätietokentässä.

Pöydän leveys on 60 cm ja korkeus 50 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Valitse myös haluatko pöydän alakannella vai ilman sitä. Pöytä toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni.

Mikäli haluat pöydästä eri kokoisen kuin vaihtoehdoista löytyy, tai mikäli sinulla herää mitä tahansa kysyttävää pöydästä, ota rohkeasti meihin yhteyttä sähköpostitse.

HUOM! Tällä hetkellä vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-8 viikkoa.