Talonpoikaisruokaryhmä

1699,902399,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Puustikin Talonpoikaisruokaryhmä on tyyliltään yksinkertainen, mutta ilmeeltään rouhea ja henkii menneiden aikojen elämää. Materiaaliksi voi valita männyn tai koivun, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo kalustevaha. Väriksi voit valita tummanruskean, mustan, kelonharmaan tai vanhan männyn sävyn. Kerro väritoiveesi lisätietokentässä tilauksen yhteydessä. Kansilankut kiinnitetään alakautta ruuveilla jalkoihin.

Pöydän leveys on 90 cm ja korkeus 75 cm, mutta pituuden voit valita itse valikon vaihtoehdoista. Penkkien pituus on sama kuin pöydällä, leveys noin 37 cm ja korkeus 45 cm. Kalusto toimitetaan osina, sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut jalkaelementteihin kiinni. Kerro tilauksen yhteydessä lisätietokentässä haluatko kaluston koivusta vai männystä.

Mikäli haluat kaluston erikokoisena kuin vaihtoehdot antavat, tai jos sinulla on muita erikoistoiveita, ota meihin sähköpostilla yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

HUOM! Vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-12 viikkoa.