Viikinki ruokaryhmä tuoleilla

6350,0010900,00

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Viikinkityylin ruokaryhmän ei tarvitse olemassaoloaan selitellä, saati pyytää anteeksi. Tämän äärellä aterioidessa voit suorastaan aistia esi-isien hengen ja kehoituksen barbaarisiin pöytätapoihin. No, ei nyt ehkä ihan, mutta kyllä fiilis on kuitenkin ihan eri luokkaa kuin massatuotetuissa kalusteissa – näyttävät koristekaiverrukset ja riimut pitävät siitä huolen! Kestää varmasti isältä pojalle. Väriksi voit valita tummanruskean, mustan, kelonharmaan, rustiikkivalkoisen, tai vanhan männyn sävyn. Kerro väritoiveesi lisätietokentässä tilauksen yhteydessä.

HUOM! Tämä kalusto sisältää pöydän ja tuolien määrän pöydän pituuden mukaan. Tuoleissa on istuinosa verhoiltu erittäin laadukkaalla verhoilukankaalla.

  • 140-160 cm pöytä, 4 tuolia
  • 180-220 cm pöytä, 6 tuolia
  • 240 cm pöytä, 8 tuolia

Mikäli haluat kaluston erikokoisena kuin vaihtoehdot antavat, tai jos sinulla on muita erikoistoiveita, ota meihin sähköpostilla yhteyttä ja räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Tällä hetkellä vain jälkitoimituksena. Voit siis tuotteen verkkokaupan kautta ostaa, toimitusaika on muusta tilauskannasta riippuen 4-8 viikkoa.