Viikinki tv-taso

999,902499,90

Poista

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Mitäpä jos sen halvan lastulevykatiskan sijaan hankkisit kustomoitavissa olevan taatusti jyhkeän tv-tason? Lastulevykatiskaa et takuulla saa selvinpäin kasattua ja se nitkuu liitoksissaan heti ensimmäisten olohuoneen huonekalujärjestyksen vaihtamistalkoiden jälkimainingeissa.

Viikinkityylin tv-taso on rakenteeltaan yksinkertainen ja sen voi personoida omiin tarpeisiin. Leveyttä voi skaalata, päätyjen korkeutta nostamalla tv-tasosta saa lipaston tai senkin. Laatikoitakin voimme taikoa. Kaikkein hienoin Puustikki-twisti tähän männystä valmistettavaan kalusteeseen saadaan päätyjä kaivertamalla. Esimerkkihinnoilla tv-taso on kaivertamaton, mutta sulla on täysi vapaus mielikuvitella päätyihin vaikkapa viikinkilaivan siluetin, suden, lohikäärmeen, mustekalan, peikkoporukan tai vaikkapa taikametsässä kasvavan puun. Me sit suunnitellaan sun kanssa tarkemmin se visio ja tehdään siitä todellisuutta. Kuten kuvista näkyy, päätyihin voidaan tehdä myös viikinkihenkiset kilvet!

Perus värivalikoimaan kuuluvat ruskea, harmaa ja musta petsi. Voit niitä yhdistellä mielesi mukaan tai toivoa täysin räätälöityä sävyä!

Valitse haluamasi leveys oheisesta valikosta, huomaathan, että hinta on kaivertamattoman tason hinta sisältäen päädyt, ylä- ja alatason sekä taustalevyn. Taso voidaan varustaa myös ovilla tai haluamallasi määrällä vetolaatikoita (ovet ja laatikot 150€/kpl). Ota kaiverruksista, ovista ja vetolaatikoista yhteyttä meihin erikseen ja suunnitellaan haluamasi kokonaisuus, tuolloin lisäominaisuudet laskutetaan erikseen. Toki jos sulla on mitä tahansa muita toiveita tason kokoon tms. liittyen, tahi ihan mitä tahansa muuta kysyttävää aiheesta, niin ota suoraan yhteyttä meihin, vastaamme tosi mielellään:

puustikki@puustikki.fi!

Taso toimitetaan osina ja kasaus tapahtuu patinoiduilla järeillä pulteilla.

Toimitusaika noin 6-8 viikkoa riippuen muusta tilauskannasta.