Viikinkilaiva

Ale!

249,90

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ennakkotilaustuote!

Tästä eeppisen komeasta laivasta on tehty vasta pari protomallia, sekä ohessa näkyvät 3D-mallinnukset. Mallinnukset vastaavat lopullista tuotetta todella hyvin, joten varsin hyvistä havainnekuvista on kyse. Tää sai kuitenkin somessa jo ennakkokyselynä melkoisen hyvän vastaanoton ja jengi keksi aika hyviä käyttökohteita paatille.

Halutaan tuoda tää markkinoille, koska itekin uskotaan tän potentiaaliin suuresti. Polkaistaan homma käyntiin ennakkotilauksena tarjoushinnalla! Normaali hinta tulee olemaan 299,90 €, mut kun tilaat sen ennakkotilausvaiheessa, hinta on 249,90! Tarkotus on tehdä tilatut paatit loka-marraskuun aikana, eli ehtis näpeesti pukinkonttiin vielä jos sitä puolta haluat jo nyt ratkoa yhden lahjuksen osalta. Kandee olla nopea, koska ennakkotilaushinta on voimassa vaan 19.9 asti!

Sun pitää kuitenkin päättää, haluatko että lohharin pää katsoo ylöspäin, vai alaspäin. Me ei oikein itekään tiedetä kumpi on parempi, ni katsotaan vähän miten parviäly asian ratkaisee. Laita tuosta valinnasta maininta tilauksen yhteydessä lisätietokentässä tai sit laita meille suoraan sähköpostia: puustikki@puustikki.fi

Materiaalina tuossa on patinoitu teräs ja lämpökäsitelty teräs.

Laivalla on pituutta noin 65 cm ja käyttötarkoituksia on monia:

  • Pikkutavaralle säilytyspaikka
  • Kaukosäätimille säilytyspaikka sohvapöydällä
  • Asetti erilaisiin ruokatarjoiluihin, siten että elintarvikkeet on kuitenkin erillisissä astioissa ja ne astiat sit tän kyydissä
  • Jollekin herkkuviskille tai konjakille astetta reteempi esillepano
  • Ihan vaan koristeena
  • Mitä nyt ite keksit

Ei muuta ku ostohousut jalkaan. Jos on kysyttävää, kysy! Muista että ennakkotarjoushinta on voimassa vain 19.9.2021 asti!