Viikinkisänky

4990,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Vaihtoehtona myös OP-Rahoitus, lue lisää

Kuvaus

Liekö entisaikain viikingeillä ihan tällaisia sänkyjä ollut, mutta meillä on! Jos nukkuminen on mahdollista tehdä jylhästi, tässä se onnistuu. Nurkkien pylväät vahvistavat jylhää vaikutelmaa entisestään ja niihin kaiverretut riimut vievät nukkujan aikamatkalle muinaisten viikinkien maailmaan (riimut räätälöitävissä mielesi mukaan). Painoakin sängyllä on massiivisten rakenteiden ja aidon puun ansiosta riittävästi, siten myös kestävyys on taattu.

Sänky voidaan mitoittaa joko 160 x 200 cm tai 180 x 200 cm kokoisille patjoille. Materiaalina on suomalainen mänty, pintakäsittelynä petsi ja silkinhimmeä Osmo kalustevaha. Väriksi voit valita ruskean, mustan, kelonharmaan tai vanhan männyn sävyn. Sängyn kasaus tapahtuu osittain piiloonjäävillä ruuveilla, sekä näkyvillä olevilla patinoiduilla pulteilla.

Sänky myydään aina jälkitoimituksena, toimitusaika muusta tilauskannasta riippuen 6-8 viikkoa.

HUOM! Yöpöydät eivät kuulu sängyn hintaan, vaan ne on tilattava erikseen. Kuvien yksilö on lisäksi varustettu sängyn tilanneen asiakkaan toivomalla leijonakaiverruksella. Kaiverrus ei kuulu tuotteen normaaliin hintaan. Kaiverrustyöt räätälöidään mielesi mukaan ja veloitetaan erikseen. Mikäli haluat sängyn räätälöitynä eri teemalla tai haluat kuvien versioon muutoksia, ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Heräsikö kysyttävää? Älä epäröi laittaa meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kysymyksiisi: puustikki@puustikki.fi