Käyttöesineet

Leikkuu- ja pihvilankut

verkkokauppanosto200x200Mikäli kaipaat ja olet etsinyt keittiöösi kunnollista lankkua muovisten rimpuloiden tilalle, voit lopettaa etsimisen. Puustikin lankut ovat täyttä puuta, lankusta riippuen koivua, lämpökäsiteltyä koivua tai tammea. Lankut tehdään verstaallamme käsityönä alusta loppuun ja jokainen lankku on yksilö. Nyt satojen tehtyjen ja myytyjen lankkujen jälkeen voi todeta, että kahta samanlaista ei ole verstaalta lähtenyt. Käsittelyaineena lankuissa on parafiiniöljy, joka myrkyttömänä, hajuttomana ja liki mauttomana on todella hyvä pintakäsittely/kyllästeaine leikkuulankuissa. Öljytyn puun on lisäksi monessa tutkimuksessa todettu olevan hygieenisempi kuin muoviset leikkuulaudat. Öljytyn puun pinta on likimain hapeton ja parafiiniöljy ei mineraalipohjaisena tarjoa minkäänlaista kasvualustaa bakteereille. Nämä lankut kestävät todella hyvin käyttöä ja vain paranevat ajan saatossa, kun käytönjäljet alkavat näkyä.

hoito-ohjeet200x200Lankkuja voi käyttää myös lautasten korvikkeena ruokailussa. Varsinkin kunnon liha-aterian kanssa lankut pääsevät ruokailukäytössä kunnolla oikeuksiinsa. Mikäli tarjoat aterian isommalle väelle, nämä lankut herättävät takuulla keskustelua ruokailijoiden keskuudessa. Tunnelma lankulta syödessä on aivan erityinen tavalliseen posliinilautaseen verrattuna. Puinen alusta tuo ruokailijan oudolla tavalla alkukantaisten perusasioiden äärelle. Kokeile niin tiedät.

Voit valita lankut joko Puustikin härkälogolla tai ilman sitä. Lankut ovat todella käyttäjäystävällisiä ja oikein käytettynä ja huollettuna myös hygieenisiä ja pitkäikäisiä.

Puustikki leikkuulankku

Tuopit ja kupit

verkkokauppanosto200x200Puustikin todella näyttävät puiset tuopit ovat nekin suomalaista käsityötä. Tuopeissa, kuten kaikissa muissakin tuotteissamme, jokainen on yksilö, eikä kahta täysin samanlaista pystytä valmistamaan. Tottakai perusperiaate on kaikissa sama, mutta vivahde-eroja löytyy aina.

Tuoppeja voidaan valmistaa myös asiakkaan toiveiden mukaisesti ja erikoiskaiverruksilla. Tuolloin hinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti. Kysy rohkeasti lisää!

Puustikki Tuopit

Kyntteliköt

verkkokauppanosto200x200Kuten muissakin meidän tuotteissa, myös kyntteliköissä haetaan täysin omaa tyyliä ja tapaa valmistaa perinteinen tuote. Kyntteliköissä ja/tai tuikkutelineissä jokainen kappale tehdään käsityönä ja sitä myöten jokainen on yksilö. Mallista riippuen käytämme valmistuksessa mäntyä tai koivua ja niihin voidaan yhdistellä myös rautaa. Mikäli sinulla on joku villi idea erikoisemmasta kyntteliköstä mitä meillä ei vielä ole, laita viestiä niin katsotaan mitä olisi tehtävissä.

Puustikki Kynttelikkö

Kehystykset

Kauttamme järjestyvät myös käsintehdyt puiset kehykset peileihin tai tauluihin. Tässä kohtaa rajanvetona todettakoon, että emme tee mitä tahansa kenelle tahansa, vaan tyyliksi valikoituu Puustikin oma linjaus. Tottakai tilauksen yhteydessä käydään läpi millaiset kehykset ovat hakusassa, mutta pientä, siroa ja kiiltävää kehystyötä ei meidän kautta saa. Hinnat alkaen 150 €.

Puustikki kehystykset