Parru – Pohjoisen karu kauneus kiteytettynä kalusteisiin

Kaikki skandinaavinen sisustus ei ole vain vaaleaa ja kevyttä.

Silmää miellyttävä, toimiva ja kestävä – kolme asiaa jotka mielestämme ovat parhaiden kalusteiden tärkeimmät ominaisuudet.

Puustikin Parru-sarja on rohkea ja rouhea vastineemme pohjoismaiseen sisustukseen ja eroaa taatusti muiden toimijoiden tyylistä. Yhdistimme pelkistetyn, perinnettä henkivän muotoilun modernin kodin tarpeisiin.

Elävät, patinoidut pinnat ja huolellinen viimeistely eivät menetä tenhoaan pitkänkään ajan jälkeen. Mielestämme tämä on tärkeää, sillä Parru-sarjan huonekalut ovat arkikäytössä lähes ikuisia. Miksi tuhlata siis rahaa rimpulaan, kun vaihtoehtojakin löytyy!

Kalusteiden kasaamiseenkaan et tarvitse selvännäkijää tai raketti-insinöörin taitoja, eikä työn jäljiltä jää ripakopallista ylimääräisiä osia, sillä sinun tarvitsee vain ruuvata kansipuut kiinni jalkaelementteihin.

Puustikin kalusteita hankkimalla, tuet samalla myös kotimaista käsityötä. Pajamme sijaitsee Tikkakoskella Keski-Suomessa ja puumateriaalina käytetty massiivipuu – tässä tapauksessa mänty – saapuu vain 50:n kilometrin päästä Kouhian sahalta.

Tutustu ja tilaa! Jos haluat lisätietoa, tai Parru nostattaa kysymyksiä, vastaamme mielellämme – laita vain postia osoitteeseen puustikki@puustikki.fi

Pohjoismaisen sisustuksen toinen puoli – Puustikin Parru!

Tutustu verkkokaupassa

Liity Puustikin postituslistalle

Liittymällä Puustikin postituslistalle saat sähköpostiisi 10 prosentin alennuskoodin verkkokauppaamme.
Koskee vain uusia tilaajia.

[mailpoet_form id=”1″]