Puustikki – polte puutöihin

Puustikki – Kädenjäljet tuleville sukupolville

Puustikki on syntynyt unelmien seuraamisesta ja niiden tinkimättömästä toteutuksesta. Jarkko Pilvisellä oli vuosina 2010–2011 päivätyön ohella vaatimaton ystävän kanssa jaettu 25 neliön harrasteverstas, jossa klaustrofobiset tuntemukset peittyivät tekemisen riemuun. Ensimmäiset rouheat, rock-henkiset huonekalut olivat massiivipuusta tehdyt ruokailuryhmät ja tv-tasot, joilla tuntui olevan runsaasti kysyntää erikoisuutensa vuoksi – kaikki kun eivät halua kantaa kotiinsa geneeristä vaneritavaraa.

Kipinä käsillä tekemiseen ja itsensä toteuttamiseen kasvoi niin suureksi, että Jarkko Pilvinen irtisanoutui vakituisesta työsuhteestaan ja vuonna 2013 sai Puustikki Oy alkunsa. Rustiikkisen talonpoikaistyylin rinnalle alkoi tilausten myötä syntyä viikinkien mytologiasta, fantasiamaailmasta ja muinaisuskonnoista ammentava uniikki tyyli, jossa yhdistetään kotimainen puuaines, eeppinen ulkoasu ja käytännöllisyys. 50 kilometrin päästä Kouhian Sahalta toimitetusta parrusta ja lankusta veistetyt eeppiset huonekalut kestävät vuosikymmeniä.

Vuosien myötä persoonalliset puukalusteet ovat löytäneet yleisönsä sekä Suomessa, että ulkomailla. Tällä hetkellä Tikkakoskella, Puustikin 450 neliömetrin verstaalla työskentelee kolme puuseppää sekä TuoniCorun koruseppä. Jokainen puustikkilainen on unelma-ammatissaan ja jättää intohimostaan jäljen tuleville sukupolville käsiensä kautta – olipa puusta syntyvä tuote käyttöesine, kaluste, koru tai laajempi sisustuskokonaisuus.

Kyllä! Me tiedämme, että kaipaat Puustikin töitä vielä hieman lisää elämääsi.

Haikailetpa suurta tai pientä tilaustyötä, älä epäröi ottaa yhteyttä! Puustikin seppien taitavissa käsissä kaikki puuhun liittyvä on toteutettavissa. Kun tahdot unelmiesi kalusteet, ota tästä yhteistietomme.

Yrittäjä: Jarkko Pilvinen
Sähköposti: jarkko.pilvinen@puustikki.fi
Puhelin: 040 774 0076

Koruihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset voit osoittaa suoraan TuoniCorun korusepälle:
Sähköposti: tuonicoru@puustikki.fi
Puhelin: 050 400 4762

Y-tunnus: 2536785-3

Puustikki Oy

Kirkkokatu 11
41160 Tikkakoski
(Tikkakosken teollisuustalo)

Tutustu meihin