Puustikki – polte puutöihin

Puustikin yhteystiedot

Olipa tilattava työ suuri tai pieni, kaikki puuhun liittyvä on toteutettavissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Sähköposti: jarkko.pilvinen@puustikki.fi
Puhelin: 040 774 0076

Koruihin liittyvät tiedustelut ja tilaukset voit osoittaa suoraan TuoniCorun korusepälle:

Sähköposti: tuonicoru@puustikki.fi
Puhelin: 050 400 4762

Puustikki Oy
Kirkkokatu 11
41160 Tikkakoski
(Tikkakosken teollisuustalo)

Yrittäjä: Jarkko Pilvinen
Y-tunnus: 2536785-3

Kädenjäljet tuleville sukupolville

Puustikki on syntynyt unelmien seuraamisesta ja niiden tinkimättömästä toteutuksesta. Jarkko Pilvisellä oli vuosina 2010–2011 päivätyön ohella vaatimaton ystävän kanssa jaettu 25 neliön harrasteverstas, jossa klaustrofobiset tuntemukset peittyivät tekemisen riemuun. Ensimmäiset rouheat rock-henkiset huonekalut olivat massiivipuusta tehdyt ruokailuryhmät ja tv-tasot, joilla tuntui olevan runsaasti kysyntää erikoisuutensa vuoksi – kaikki eivät halua kantaa kotiinsa geneeristä vaneritavaraa.

Kipinä käsillä tekemiseen ja itsensä toteuttamiseen kasvoi niin isoksi, että Jarkko Pilvinen irtisanoutui vakituisesta työsuhteestaan ja Puustikki Oy sai alkunsa vuonna 2013. Rustiikkisen talonpoikaistyylin rinnalle alkoi tilausten myötä syntyä viikinkien mytologiasta, fantasiamaailmasta ja muinaisuskonnoista ammentava uniikki tyyli, jossa yhdistetään kotimainen puuaines, eeppinen ulkoasu ja käytännöllisyys. 50 kilometrin päästä Kouhian Sahalta toimitetusta parrusta ja lankusta veistetyt eeppiset huonekalut kestävät vuosikymmeniä.

Vuosien myötä persoonalliset puukalusteet ovat löytäneet yleisönsä ja Puustikin 450 neliömetrin verstaalla Tikkakoskella työskentelee viisi puuseppää sekä TuoniCorun koruseppä. Jokainen puustikkilainen on unelma-ammatissaan ja jättää intohimostaan jäljen tuleville sukupolville käsiensä kautta – olipa puusta syntyvä tuote käyttöesine, kaluste, koru tai laajempi sisustuskokonaisuus.

Tutustu meihin