Rouheaa persoonallisuutta

Sisustuskokonaisuudet ja uniikit liikelahjat yrityksille

Onko brändisi rouhea? Kaipaako yrityksesi sisustus rohkeutta? Haluatko vakuuttaa vierailijat tai luoda hiukan erilaisen työilmapiirin? Eivätkö etäisesti huonekaluja muistuttavat ketjuliikekalusteet aja asiaansa?
Puustikin puusepät rientävät apuun, kun tahdot jotain aivan muuta! Suunnittelemme ja toteutamme mittatilaustyönä persoonalliset sisustukset, jotka taatusti erottuvat massasta.

Referenssit

Bar Explosive

Jyväskylässä – Stonebarrel Oy:n Bar Explosivessä näkyy kauttaaltaan Puustikin omaleimainen kädenjälki yhdistyneenä steam-punk tyyliin. Suunnittelimme ja valmistimme n. 50 baarijakkaraa joissa yhdistyvät saumattomasti puuhun veistetyt yksityiskohdat sekä Manalan Pajan käsintaotut rautaosat. Toteutimme myös peilien kehykset ja sohvat valaistuine yksityiskohtineen. Tässä legendaarisessa pubissa on tyyli viety myös yksityiskohtiin, sillä snapsitkin tarjoillaan Puustikin snapsilankulta.

Gastrobar Rauman Wanha Krouvi

Raumalainen Gastrobar Wanha Krouvi toivoi rustiikkisen tummaa, puusta veistettyä sisustusta, jossa yksityiskohdat oli tarkoin mietitty. Valmistimme krouvin kalusteet jakkaroista pöytiin ja taulukehyksistä loossien sohvakokonaisuuksiin aina parvea myöten. Myös sisustusarkkitehdin ideoima, keskeisenä elementtinä oleva pergola toteutettiin näyttäväksi kokonaisuudeksi ja katseenvangitsijaksi näkyvimmälle paikalle loimme 2,5m leveä kiemurtelevan Jörmungandr maailmankäärme-taideteoksen.

Kun liikelahjan täytyy olla mieleenjäävä!

Jokainen yritysmaailmassa toiminut tietää, että hyvin suunnitellut liikelahjat ovat brändimielikuvaa luovaa viestintää parhaimmillaan. Puustikin puiset, taatusti kotimaiset ja ekologiset liikelahjat jäävät varmasti mieleen, eikä käyttötarkoitusta tarvitse jälkeenpäin miettiä. Lahja on myös aina sitä arvokkaampi saajalleen, mitä pidempi sen käyttöikä on ja meidän liikelahjamme ovat miltei ikuisia.
 
Lähes kaikki pientuotteemme soveltuvat persoonallisiksi liikelahjoiksi ja puutuotteisiin on mahdollista teettää myös tyylikäs kaiverrus.