Tilaus- ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Tilatut tuotteet postitetaan 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tuote postitetaan joko 1lk. kirjeenä tai postipakettina Economy 16-luokassa riippuen tilauksen koosta. Postitustapa ja hinta ilmenee tilauksen yhteydessä, pääsääntöisesti Puustikin tuotteilla toimituskulut ovat 12 €, TuoniCorun tuotteilla 2 € (korvikset, kirje) 5 € (muut tuotteet, postipaketti). Mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi saat sinne viestin, kun tilaamasi tuote lähtee matkaan.

Puustikki Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksin ja saldovirheisiin. Puustikki Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista kuljetuksen aikana.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Tuotteiden palautusoikeus

Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta lähtien. Tuotteen on oltava käyttämätön ja vahingoittumaton. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista sähköpostitse puustikki@gmail.com tai tuonicoru@gmail.com. Palauttaessa muista ilmoittaa tuotteen nimi sekä ehdottomasti omat yhteystietosi ja tilinumerosi tai tuote, jonka haluat palauttamasi tuotteen tilalle. Liitä mukaan kopio laskusta.

Verkkokauppamme ei vastaa postin kadottamista palautetuista tuotteista.
Asiakas huolehtii itse palautuksen toimituskuluista.

HUOM! Palautusta ei saa tehdä postiennakolla! Jos palautat tuotteen postiennakolla, se jätetään lunastamatta, jolloin lähetys palautuu teille takaisin muutaman viikon kuluttua.

HUOM! Korvakoruilla ei ole palautusoikeutta hygieniasyistä, koska palautettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

HUOM! Palautusoikeutta ei ole myöskään kaiverretuilla/nimikoiduilla tuotteilla, koska ne ovat juuri asiakasta varten räätälöityjä.

Tuotetietous

Korujen rungot ovat ruostumatonta terästä tai kirurginterästä ja sopivat myös useimmille allergikoille. Myynnissä olevat tuotteet testataan sarjoittain Chemo-Nickel- testillä. Testin perusteella koruista ei liukene nikkeliä ja ne täyttävät EU-direktiivin asettamat raja-arvot nikkelin liukenemisen osalta.

Mikäli tilaamasi koru kuitenkin aiheuttaa iho-oireita, lopeta korun käyttäminen ja ota meihin yhteyttä.

Kokotakuu

Kokotakuu mahdollistaa sormuksen antamisen lahjaksi yllätyksen kera, sillä sormen koon salaa selvittäminen on hankalaa. Kokotakuu koskee pääosin kaikkia TuoniCorun sormuksia välillä 16-25mm (Huom! Koot 23-25mm runko 12mm leveä). Mikäli saajan sormen koko ei ole tiedossa, voi sormuksen tilata valistuneen arvion pohjalta. Jos sormuksen koko ei ole oikea sovitettaessa, ole yhteydessä TuoniCoruun ja pyydä lahjan saajaa mittauttamaan/mittaamaan sormen koko (mm, ympärysmitta). Saat arvioidun aikataulun oikeankokoisen sormuksen valmistumiselle sekä palautusohjeet koskien lahjaksi annettua pientä/suurta sormusta.

Kokotakuun yhteydessä tehty palautus on asiakkaalle maksuton, samoin uuden sormuksen postitus. Kokotakuun voimassaolo edellyttää, että lahjaksi annettu sormus palautuu alkuperäisessä kunnossaan TuoniCorulle ennen uuden sormuksen lähettämistä. Kokotakuu ei koske kaiverrettuja sormuksia.