Aegishjalmur jääkaappimagneetti

Jääkaappimagneettina Aegishjalmur. Miksipäs ei? Me kun tuumattiin, että voitais hämmentää tätäkin pakkaa vähän. Tää magneetti erottuu jokseenkin sieltä ruotsinlaivalta ja Etelän turistikohteista ostetuista tuliaismagneeteista. Aegishjalmurin uskottiin antavan käyttäjälleen voimaa, rohkeutta ja suojaa vaaroilta. Sitä käytettiin taistelukentillä tai muissa vaarallisissa tilanteissa suojaamaan kantajansa henkeä. Toisinaan se myös maalattiin talon ulkoseinään tai oveen suojaamaan kotia ja sen…

9,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Jääkaappimagneettina Aegishjalmur. Miksipäs ei? Me kun tuumattiin, että voitais hämmentää tätäkin pakkaa vähän. Tää magneetti erottuu jokseenkin sieltä ruotsinlaivalta ja Etelän turistikohteista ostetuista tuliaismagneeteista. Aegishjalmurin uskottiin antavan käyttäjälleen voimaa, rohkeutta ja suojaa vaaroilta. Sitä käytettiin taistelukentillä tai muissa vaarallisissa tilanteissa suojaamaan kantajansa henkeä. Toisinaan se myös maalattiin talon ulkoseinään tai oveen suojaamaan kotia ja sen asukkaita. Joten tässä se nyt ois, meidän tyylille uskollinen Aegishjalmur jääkaappimagneetti.

HUOM! Tarvitsetko tän pelkän teräsleikkeen esim. hiussoljeksi tai vaikka käsilaukun koristeeksi? Voit tilata myös pelkän teräsleikkeen ilman magneettia, kun mainitset siitä tilauksen yhteydessä lisätietokentässä! Tuolloin saat pelkän teräsleikkeen ilman magneettia ja voit liimata siihen itse tarvitsemasi kiinnitysmekanismin tai porata siihen lisäreikiä tms.

Magneetti on valmistettu 3mm paksusta, laserleikatusta ja patinoidusta teräksestä. Eri yksilöiden välillä voi olla sävyeroja ja tuote tummuu/patinoituu lisää ajan kanssa hapen vaikutuksesta. Varsinainen pitomagneetti on laadukas ja erittäin hyvin tarttuva, ei ole moksiskaan vielä viiden A4 paperin painosta/paksuudesta, joten perheellisille tää on mainio valinta, kun jälkikasvun taideteokset pysyy aika nasakasti paikallaan tän avulla!

Korkeus ja leveys: Noin 10 cm.

Suunnittelija: Jarkko Pilvinen

Teräksen leikkuutyöt hoitaa Kröger Works.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 20 × 5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aegishjalmur jääkaappimagneetti”