Aegishjalmur seinäkello

Aegishjalmur on vanha pohjoismaalainen symboli. Erityisesti se tunnetaan viikinkien historian ja mytologian kautta, mutta sitä on käytetty myös Suomessa. Sen on sanottu olevan erityinen suojeleva symboli ja se onkin ollut muinoin kaiverrettuna tai maalattuna sotureiden kypärien sisäpinnalle tuoden kantajalleen suojan hyökkäyksiä vastaan. Symbolia on sanottu käytettävän myös kodeissa suojelemaan kotia ja sen asukkeja pahuudelta ja…

Alkuperäinen hinta oli: 69,90 €.Nykyinen hinta on: 49,90 €.

Varastossa

Kuvaus

Aegishjalmur on vanha pohjoismaalainen symboli. Erityisesti se tunnetaan viikinkien historian ja mytologian kautta, mutta sitä on käytetty myös Suomessa. Sen on sanottu olevan erityinen suojeleva symboli ja se onkin ollut muinoin kaiverrettuna tai maalattuna sotureiden kypärien sisäpinnalle tuoden kantajalleen suojan hyökkäyksiä vastaan. Symbolia on sanottu käytettävän myös kodeissa suojelemaan kotia ja sen asukkeja pahuudelta ja onnettomuuksilta.

Kello on valmisttu 3mm paksusta, laserleikatusta ja patinoidusta teräksestä. Viisarit ovat muodoltaan viikinkimiekkaa muistuttavaa alumiinia. Kellon halkaisija on noin 35 cm.

Kellokoneisto toimii yhdellä AA paristolla (sisältyy pakkaukseen). Kello voidaan ripustaa seinään koneiston omasta ripustuslenkistä.

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 40 × 5 cm (senttimetri)