Dracorion, mekaaninen lohikäärmeenkallo

Tässä lienee taas kerran tuote jota et tiennyt tarvitsevasi, mutta nyt kun se on olemassa, mietit miksei tällaista ole ollut jo aiemmin. Kyseessä on siis patinoidusta teräksestä valmistettu mekaaninen lohharinkallo. Kaularangan ja pään asennon pystyy säätämään haluamallaan tavalla, samaten alaleuan aukeamiskulma on säädettävissä. Todella näyttävä kokonaisuus ja löytänee tiensä vielä monen kodin seinälle! Taustakilpi on…

599,90 

Varastossa

Kuvaus

Tässä lienee taas kerran tuote jota et tiennyt tarvitsevasi, mutta nyt kun se on olemassa, mietit miksei tällaista ole ollut jo aiemmin. Kyseessä on siis patinoidusta teräksestä valmistettu mekaaninen lohharinkallo. Kaularangan ja pään asennon pystyy säätämään haluamallaan tavalla, samaten alaleuan aukeamiskulma on säädettävissä. Todella näyttävä kokonaisuus ja löytänee tiensä vielä monen kodin seinälle!

Taustakilpi on Puustikille uskolliseen tyyliin tehty, taustapuolella yläviistoon porattu reikä ripustusta varten. Ripustamiseen ei siis tarvitse muuta kuin yhden riittävän tukevan ruuvin seinälle.

Kilven koko noin 70 x 40 cm.

HUOM! Voidaan tarvittaessa tehdä pienemmällä ja yksinkertaisemmalla kilvellä, jolloin voit pitää Dracorionia vaikka pöydällä.

Materiaalina patinoitu, laserleikattu teräs, taustakilpi on tehty käsityönä männystä. Kaikki osat valmistettu 100% Suomessa.

 

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 40 × 20 cm (senttimetri)