Jade Lohikäärme Korusetti

” Tiheiden metsien ja salaperäisten luolastojen kätköistä voit joskus erottaa vihreää hehkua. Niiden salaperäinen jadenvihreä hahmo näyttäytyy vain harvoille ja valituille. Sen viisaus on ikiaikaista ja se kätkee sisälleen iättömyyden salaisuuden. ” Lohikäärme-saagan korusetti, Jade. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa. Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan…

Kuvaus

” Tiheiden metsien ja salaperäisten luolastojen kätköistä voit joskus erottaa vihreää hehkua. Niiden salaperäinen jadenvihreä hahmo näyttäytyy vain harvoille ja valituille. Sen viisaus on ikiaikaista ja se kätkee sisälleen iättömyyden salaisuuden. ”

Lohikäärme-saagan korusetti, Jade. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa.

Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan eri kulttuureissa ja tarinoissa. Ne ovat olleet pelättyjä ja kunnioitettuja petoja, joilla on uskottu olevan suuriakin taikavoimia.

Suomalaisissa kansantaruissa on kertomuksia erilaisista jättiläiskäärmeistä ja liskoista, joista osa oli tulisia, jotkut monipäisiä ja toiset taas tulisia lentäviä olentoja.

Kelttiläisessä mytologiassa Lohikäärmeitä on pidetty voimakkaasti maata suojelevina symboleina, jotka omasivat suuria voimia ja ja seisoivat jumalien rinnalla. Lohikäärmeet ovat hedelmällisyyden, viisauden, johtajuuden ja voiman symboleja.

 

Amuletin halkaisija: 16mm

Korvakorujen halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, käärmeen luontinahka, lasi

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas 2mm papuketju 50 cm, kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Tumma ketju on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm