Kahva/askartelupala, lämpökäsitelty koivu

Jos kaipaat omiin askarteluihisi ja pieniin puutöihin eksoottisen näköistä ja tosi näyttävää suomalaista puuta, tässä on oiva vaihtoehto: Lämpökäsitelty koivu! Todella hyvä materiaali puukon ja kokkiveitsienkahvoihin sekä mihin tahansa pieneen askarteluun, puun näyttävyys nousee esille jo pelkän parafiiniöljynkin avulla, joskin esimerkiksi puukonkahva kannattaa käsitellä öljyllä tai vahalla joka myös kuivuu ja kovettuu suojaavaksi pinnaksi puun…

9,90 

Kuvaus

Jos kaipaat omiin askarteluihisi ja pieniin puutöihin eksoottisen näköistä ja tosi näyttävää suomalaista puuta, tässä on oiva vaihtoehto: Lämpökäsitelty koivu! Todella hyvä materiaali puukon ja kokkiveitsienkahvoihin sekä mihin tahansa pieneen askarteluun, puun näyttävyys nousee esille jo pelkän parafiiniöljynkin avulla, joskin esimerkiksi puukonkahva kannattaa käsitellä öljyllä tai vahalla joka myös kuivuu ja kovettuu suojaavaksi pinnaksi puun päälle. Mitä paremmin tämän hiot, sen näyttävämpi siitä tulee.

Osassa kahvapaloista saattaa olla satunnaisesti loimukuviota, mutta emme sitä automaattisesti voi luvata jokaiseen palaan. Palat myydään sahapintaisina, mutta esimerkkikuvissa pinta on hiottu nauhahiomankoneella P120 karkeudella ja öljytty, jotta saisit käsityksen siitä miltä puu näyttää valmiina. Valitse alasvetovalikosta haluatko oksattoman vai oksallisen palan puuta. Molemmissa on puolensa ja kokemus on osoittanut, että toisinaan oksien ympäriltä löytyy ne kaikista herkullisimmat syykuvioinnit. Eli jos et koe oksankohtaa ongelmaksi ja pystyt sen paikkaamaan epoksilla, se on oivallinen ja näyttävä valinta myös!

Myytäväksi on valittu ainoastaan hyvälaatuiset palat joissa ei lähtökohtaisesti ole halkeamia.

Palojen koko noin 50 x 45 x 150 mm.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Oksaton/Oksallinen

Oksallinen, Oksaton

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahva/askartelupala, lämpökäsitelty koivu”