Kaulakoru Hati & Sköll

Käsin patinoitu Hati & Sköll -kaulakoru teräsketjussa. Ragnarökin, maailmanlopun taistelun aikana Fenrir-suden lapset Hati ja Sköll raatelevat taivasta ja ahmivat kuuta sekä aurinkoa säde kerrallaan. Lopulta Hati nielaisee kuun ja Sköll auringon. Puhtaan teräspinnan sijaan kaulakoruun saadaan patinan avulla luotua yksilöllisyyttä, vanhaa näköä ja rouheutta. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää…

39,90 69,90 

Kuvaus

Käsin patinoitu Hati & Sköll -kaulakoru teräsketjussa. Ragnarökin, maailmanlopun taistelun aikana Fenrir-suden lapset Hati ja Sköll raatelevat taivasta ja ahmivat kuuta sekä aurinkoa säde kerrallaan. Lopulta Hati nielaisee kuun ja Sköll auringon.

Puhtaan teräspinnan sijaan kaulakoruun saadaan patinan avulla luotua yksilöllisyyttä, vanhaa näköä ja rouheutta. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä.

Korun korkeus 37 mm, leveys 33 mm, paksuus 2,5 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Korun teräsaihio ostetaan ulkomailta ja patinoidaan käsin Tikkakoskella TuoniCorun verstaalla.

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm