Kaulakoru Pohjolan Isi Hehku

TuoniCorun oma kaulakoru, Pohjolan Isi Hehku. Kylmässä Pohjolassa, jäisen viiman tuivertaessa, erottuu pyryn keskeltä väkevä, järkähtämätön hahmo. Isä. Pohjolan karu luonto on muovannut isän vuosien saatossa periksiantamattomaksi ja vahvaksi perheensä suojelijaksi. Väkevä olemus ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Karskin kuorensa alla isä on lempeä ja leikkisä, joka mieluummin kuulee lastensa suusta sanan ”Isi”. Tuosta karskista…

89,90 114,90 

Kuvaus

TuoniCorun oma kaulakoru, Pohjolan Isi Hehku.

Kylmässä Pohjolassa, jäisen viiman tuivertaessa, erottuu pyryn keskeltä väkevä, järkähtämätön hahmo.

Isä.

Pohjolan karu luonto on muovannut isän vuosien saatossa periksiantamattomaksi ja vahvaksi perheensä suojelijaksi. Väkevä olemus ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Karskin kuorensa alla isä on lempeä ja leikkisä, joka mieluummin kuulee lastensa suusta sanan ”Isi”.

Tuosta karskista leikkisyydestä juontaa nimensä tämä Pohjolan Isi Hehku –kaulakoru. Pohjolan jäänsininen hehku yhdistettynä kilven suojelua symboloivaan muotoon on jotain ainutlaatuista, jonka voi jokainen isä ylpeänä ripustaa kaulaansa.

Koru on kokonaan Suomessa valmistettu ja käsin patinoitu. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä. Suosittelemme kuitenkin korun pois ottamista kaulasta saunoessa. Hehku-sarjan kaulakorut käyttäytyvät päiväsaikaan samaan tapaan kuin normaalit kaulakorut, mutta heräävät hämärässä eloon. Hohtavana aineena on fosfori, joten hehkuakseen pimeässä koru vaatii ensin ”valohoitoa”, korun pitämistä kirkkaan valonlähteen lähellä jonkun aikaa. 

Korun halkaisija 34 mm, Paksuus 3 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Hehku: Sininen

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm), 5 mm leveä teräsketju (55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Paketissa on korun lisäksi tarina tulostettuna sekä uv-valo, jonka avulla korun saa välittömästi Hehkumaan.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm, 5 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 5 mm Teräsketju 55 cm