Kaulakoru Tuhka

Lemmikit ovat meille monasti erittäin rakkaita ja tärkeitä, kuin perheenjäseniä. Tuhka on kaulakoru, johon voidaan upottaa edesmenneen lemmikkisi tuhkaa. Korussa muisto lemmikistä kulkee aina mukana ja lähellä. ”Kaikista parhaat ja uskollisimmat kulkevat vierellämme vain hetken, mutta muistot säilyvät ikuisesti.” Jokainen koru on yksilöllinen ja uniikki, sävy siihen tulee suoraa tuhkasta. Muutaman päivän sisään tilauksesta saat…

149,90 174,90 

Kuvaus

Lemmikit ovat meille monasti erittäin rakkaita ja tärkeitä, kuin perheenjäseniä. Tuhka on kaulakoru, johon voidaan upottaa edesmenneen lemmikkisi tuhkaa. Korussa muisto lemmikistä kulkee aina mukana ja lähellä.

”Kaikista parhaat ja uskollisimmat kulkevat vierellämme vain hetken, mutta muistot säilyvät ikuisesti.”

Jokainen koru on yksilöllinen ja uniikki, sävy siihen tulee suoraa tuhkasta. Muutaman päivän sisään tilauksesta saat meiltä sähköpostia, jossa annamme ohjeet tuhkan pakkaukseen ja postitukseen sekä osviittaa korun valmistumisaikataulusta. Keskimääräinen valmistumisaika tilauksesta on ~2-3 viikkoa. Tarvitsemme tuhkaa noin desilitran verran, mistä lopulta varsin pieni osa päätyy koruun. Loput tuhkasta palautuu valmiin korun kanssa takaisin.

Hinta sisältää tuhkan toimituksen tänne meille sekä halutessasi kaiverruksen korun taakse. Fonttina kaiverruksessa on Sepän tekstaus (kts. mallikuva). Mikäli haluat korun taustalle sirompaa kultasepänkaunoa, koru kannattaa kaiverruttaa jälkikäteen jossain muualla.

Korun halkaisija: 22 mm

Materiaali: Kirurginteräs

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas 2mm papuketju 50 cm, kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Tumma ketju on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Pinnoiteaine suojaa tuhkaa kolhuilta ja kosteudelta. Suosittelemme varmuudeksi ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaulakoru Tuhka”