Kaulakoru Valknut

Käsin patinoitu Valknut-kaulakoru teräsketjussa. Korun kolme yhteenlinkittyvää kolmiota tunnetaan Odin-jumalan symbolina, kuten myös kaatuneiden solmuna. Puhtaan teräspinnan sijaan kaulakoruun saadaan patinan avulla luotua yksilöllisyyttä, vanhaa näköä ja rouheutta. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä. Korun korkeus 39 mm, leveys 31 mm, paksuus 2,5 mm. Materiaali: Kirurginteräs Korun teräsaihio…

39,90 64,90 

Kuvaus

Käsin patinoitu Valknut-kaulakoru teräsketjussa. Korun kolme yhteenlinkittyvää kolmiota tunnetaan Odin-jumalan symbolina, kuten myös kaatuneiden solmuna. Puhtaan teräspinnan sijaan kaulakoruun saadaan patinan avulla luotua yksilöllisyyttä, vanhaa näköä ja rouheutta. Materiaalina 316L kirurginteräs, eli sopii myös useimmille allergikoille ja kestää taatusti kovempaakin käyttöä.

Korun korkeus 39 mm, leveys 31 mm, paksuus 2,5 mm.

Materiaali: Kirurginteräs

Korun teräsaihio ostetaan ulkomailta ja patinoidaan käsin Tikkakoskella TuoniCorun verstaalla.

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Ketjut on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm