Kilpineito korusetti

TuoniCorun Kilpineito-korusetti. Viikinkien historian tutkimuksissa ja hautakaivauksissa on löydetty hautoja, jotka ovat löydösten mukaan kuuluneet suurille johtajille tai sotureille. Myöhemmin tutkimukset ovat paljastaneet, että osasta hautoja löydetyistä asein ja muiden tärkeiden esineiden kanssa haudatuista vainajista ovat olleetkin naisia. Kenties aikansa suuria kilpineitoja, jotka ovat urheasti taistelleet miesten rinnalla ja jopa johtaneet viikinkiarmeijoitaan taisteluissa. Kilpineidot ja…

74,90 99,90 

Kuvaus

TuoniCorun Kilpineito-korusetti. Viikinkien historian tutkimuksissa ja hautakaivauksissa on löydetty hautoja, jotka ovat löydösten mukaan kuuluneet suurille johtajille tai sotureille. Myöhemmin tutkimukset ovat paljastaneet, että osasta hautoja löydetyistä asein ja muiden tärkeiden esineiden kanssa haudatuista vainajista ovat olleetkin naisia. Kenties aikansa suuria kilpineitoja, jotka ovat urheasti taistelleet miesten rinnalla ja jopa johtaneet viikinkiarmeijoitaan taisteluissa.

Kilpineidot ja kaikki vahvat naiset ovat olleet inspiraationa näille käsin taotuille ja patinoiduille kilpikoruille. Sirot ja kevyet kilvet ja korunosat ovat kirurginterästä ja mukavat pitää jokapäiväisessä käytössä.

Korut ovat Suomessa käsin valmistettu. Materiaalina 316L kirurginteräs, joka on kevyttä ja sopii myös useimmille allergikoille.

Amuletin halkaisija: 16mm

Korvakorujen halkaisija: 14mm

Runko: Kirurginteräs

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Ketjuvaihtoehdot: Kirkas 2mm papuketju 50 cm, kirkas tai patinoitu 3 mm leveä teräsketju (50 cm, 55 cm). Tumma ketju on patinoitu Suomessa. Patinointitekniikka on allergiaystävällinen ja tahraamaton.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Ketju

2 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 50 cm, 3 mm Patinoitu Teräsketju 55 cm, 3 mm Teräsketju 50 cm, 3 mm Teräsketju 55 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kilpineito korusetti”