Korvakorut, Hiili-Lohikäärme

” Synkimmän vuoren syvimmässä luolassa kajastaa hiilloksen kutsuva hehku. Vain kaikista rohkein uskaltaa lähestyä hiilloksen lumoavaa voimaa ja antautua muutokselle. Kaikkein pimeimmässä paikassa syntyvät kirkkaimmat timantit.” TuoniCorun Lohikäärme-saagan omat Hiili-Lohikäärme roikkuvat korvakorut. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa. Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan eri kulttuureissa ja…

10 varastossa

Kuvaus

” Synkimmän vuoren syvimmässä luolassa kajastaa hiilloksen kutsuva hehku. Vain kaikista rohkein uskaltaa lähestyä hiilloksen lumoavaa voimaa ja antautua muutokselle. Kaikkein pimeimmässä paikassa syntyvät kirkkaimmat timantit.”

TuoniCorun Lohikäärme-saagan omat Hiili-Lohikäärme roikkuvat korvakorut. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa.

Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan eri kulttuureissa ja tarinoissa. Ne ovat olleet pelättyjä ja kunnioitettuja petoja, joilla on uskottu olevan suuriakin taikavoimia.

Suomalaisissa kansantaruissa on kertomuksia erilaisista jättiläiskäärmeistä ja liskoista, joista osa oli tulisia, jotkut monipäisiä ja toiset taas tulisia lentäviä olentoja.

Kelttiläisessä mytologiassa Lohikäärmeitä on pidetty voimakkaasti maata suojelevina symboleina, jotka omasivat suuria voimia ja ja seisoivat jumalien rinnalla. Lohikäärmeet ovat hedelmällisyyden, viisauden, johtajuuden ja voiman symboleja.

 

Halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, käärmeen luontinahka, lasi

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)