Korvakorut, Jade-Lohikäärme

” Tiheiden metsien ja salaperäisten luolastojen kätköistä voit joskus erottaa vihreää hehkua. Niiden salaperäinen jadenvihreä hahmo näyttäytyy vain harvoille ja valituille. Sen viisaus on ikiaikaista ja se kätkee sisälleen iättömyyden salaisuuden. ” TuoniCorun Lohikäärme-saagan omat Jade-Lohikäärme roikkuvat korvakorut. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa. Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet…

49,90 

Varastossa

Kuvaus

” Tiheiden metsien ja salaperäisten luolastojen kätköistä voit joskus erottaa vihreää hehkua. Niiden salaperäinen jadenvihreä hahmo näyttäytyy vain harvoille ja valituille. Sen viisaus on ikiaikaista ja se kätkee sisälleen iättömyyden salaisuuden. ”

TuoniCorun Lohikäärme-saagan omat Jade-Lohikäärme roikkuvat korvakorut. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa.

Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan eri kulttuureissa ja tarinoissa. Ne ovat olleet pelättyjä ja kunnioitettuja petoja, joilla on uskottu olevan suuriakin taikavoimia.

Suomalaisissa kansantaruissa on kertomuksia erilaisista jättiläiskäärmeistä ja liskoista, joista osa oli tulisia, jotkut monipäisiä ja toiset taas tulisia lentäviä olentoja.

Kelttiläisessä mytologiassa Lohikäärmeitä on pidetty voimakkaasti maata suojelevina symboleina, jotka omasivat suuria voimia ja ja seisoivat jumalien rinnalla. Lohikäärmeet ovat hedelmällisyyden, viisauden, johtajuuden ja voiman symboleja.

 

Halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, käärmeen luontinahka, lasi

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)