Korvakorut, Kilpineito

TuoniCorun Kilpineito-korvakorut. Viikinkien historian tutkimuksissa ja hautakaivauksissa on löydetty hautoja, jotka ovat löydösten mukaan kuuluneet suurille johtajille tai sotureille. Myöhemmin tutkimukset ovat paljastaneet, että osasta hautoja löydetyistä asein ja muiden tärkeiden esineiden kanssa haudatuista vainajista ovat olleetkin naisia. Kenties aikansa suuria kilpineitoja, jotka ovat urheasti taistelleet miesten rinnalla ja jopa johtaneet viikinkiarmeijoitaan taisteluissa. Kilpineidot ja…

39,90 

Varastossa

Kuvaus

TuoniCorun Kilpineito-korvakorut. Viikinkien historian tutkimuksissa ja hautakaivauksissa on löydetty hautoja, jotka ovat löydösten mukaan kuuluneet suurille johtajille tai sotureille. Myöhemmin tutkimukset ovat paljastaneet, että osasta hautoja löydetyistä asein ja muiden tärkeiden esineiden kanssa haudatuista vainajista ovat olleetkin naisia. Kenties aikansa suuria kilpineitoja, jotka ovat urheasti taistelleet miesten rinnalla ja jopa johtaneet viikinkiarmeijoitaan taisteluissa.

Kilpineidot ja kaikki vahvat naiset ovat olleet inspiraationa näille käsin taotuille ja patinoiduille kilpikoruille. Sirot ja kevyet kilvet ja korunosat ovat kirurginterästä ja mukavat pitää jokapäiväisessä käytössä.

Korut ovat Suomessa käsin valmistettu. Materiaalina 316L kirurginteräs, joka on kevyttä ja sopii myös useimmille allergikoille.

Korvakorujen halkaisija: 14mm

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korvakorut, Kilpineito”