Korvakorut, Veri-Lohikäärme

” Tulivuoren sydämessä sykkii verenpunainen sydän, joka lämmöllään sulattaa jopa ikiroutaisen maan. Sen voima ja mahti sykkii jokaisen suonissa, joka uskaltaa astua tähän tulen ja laavan valtakuntaan.” TuoniCorun Lohikäärme-saagan omat Veri-Lohikäärme roikkuvat korvakorut. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa. Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan eri kulttuureissa…

49,90 

Varastossa

Kuvaus

” Tulivuoren sydämessä sykkii verenpunainen sydän, joka lämmöllään sulattaa jopa ikiroutaisen maan. Sen voima ja mahti sykkii jokaisen suonissa, joka uskaltaa astua tähän tulen ja laavan valtakuntaan.”

TuoniCorun Lohikäärme-saagan omat Veri-Lohikäärme roikkuvat korvakorut. Jokainen koru värjätään käsin, jolloin ne ovat yksilöllisiä. Koruissa käytetään käärmeen luontinahkaa.

Kautta aikojen ovat lohikäärmeet kiehtoneet ihmisiä. Niistä kerrotaan eri kulttuureissa ja tarinoissa. Ne ovat olleet pelättyjä ja kunnioitettuja petoja, joilla on uskottu olevan suuriakin taikavoimia.

Suomalaisissa kansantaruissa on kertomuksia erilaisista jättiläiskäärmeistä ja liskoista, joista osa oli tulisia, jotkut monipäisiä ja toiset taas tulisia lentäviä olentoja.

Kelttiläisessä mytologiassa Lohikäärmeitä on pidetty voimakkaasti maata suojelevina symboleina, jotka omasivat suuria voimia ja ja seisoivat jumalien rinnalla. Lohikäärmeet ovat hedelmällisyyden, viisauden, johtajuuden ja voiman symboleja.

 

Halkaisija: 14mm

Materiaali: Kirurginteräs, käärmeen luontinahka, lasi

Koukut, lenkit: Kirurginteräs

Korvakorujen mukana tulee silikonistopparit.

Suosittelemme ottamaan korun pois suihkun, saunan ja uinnin ajaksi.

 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)