Kosintasormus Kirsikkapuu

TuoniCorun puinen Kosintasormus. Karkauspäivän kosinta mielessä, mutta ei tietoa siipan vasemman käden nimettömän strategisesta mitasta? Eipä hätää. Voin auttaa. Tässä vuosien mittaan kosijoiden kanssa asioineena olen päässyt jyvälle kosintasuunnitelmien jännityksestä, odottavasta tunnelmasta ja jopa ramppikuumeesta. Kysymykset, kuten “Mitä jos sormus ei olekaan sopiva?” tai “Entä jos Leila ei tykkääkään tästä mallista?” on käyty läpi puhelimitse,…

50,00 

Tällä sormuksella on TuoniCorun kokotakuu. Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun puinen Kosintasormus.

Karkauspäivän kosinta mielessä, mutta ei tietoa siipan vasemman käden nimettömän strategisesta mitasta? Eipä hätää. Voin auttaa.

Tässä vuosien mittaan kosijoiden kanssa asioineena olen päässyt jyvälle kosintasuunnitelmien jännityksestä, odottavasta tunnelmasta ja jopa ramppikuumeesta. Kysymykset, kuten “Mitä jos sormus ei olekaan sopiva?” tai “Entä jos Leila ei tykkääkään tästä mallista?” on käyty läpi puhelimitse, meilitse, messenger-teitse ja kasvotusten satoja kertoja. Niinpä ajattelin lanseerata uuden kosintasormusten sarjan.

Kosintasormus on kauniin yksinkertainen kirsikkapuusta valmistettu ja kotimainen sormus, jota on saatavissa kahdessa koossa. Mukana tulee ketju. Onnistuneen kosinnan jälkeen pari voi yhdessä valita mieltymystensä mukaiset kihlasormukset – ajan kanssa ja ilman stressiä. Tämän jälkeen Kosintasormuksesta saa mukavan muiston kaulakoruna.

Karkauspäivän kunniaksi helmikuun viimeiseen päivään saakka (29.2.) Kosintasormuksen ostaneet saavat -20% alennuksen varsinaisten kihla-/vihkisormusten hinnasta. Alennus koskee verkkokaupan sormusvalikoimaa (ei kustomoituja sormuksia) ja sen voi käyttää kesäkuun loppuun saakka. Alennuksen voi lunastaa ainostaan laittamalla ennen sormusten ostoa viestiä TuoniCorun Sepille sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi.

Leveys: noin 5 mm

Runko: Kirsikkapuu

Saatavilla olevat koot: 18 mm tai 21 mm

Huom! 18 mm koon kanssa toimitetaan 3 mm / 50 cm teräspunosketju, 21 mm sormuksen kanssa 3 mm / 55 cm teräspunosketju.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

18, 21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kosintasormus Kirsikkapuu”