Kosintasormus Pähkinäpuu II – laatu

Aina ei mene ihan putkeen, ei edes TuoniCorun Sepillä. II-laadun kosintasormukset ovat muuten samanlaisia kuin I-laadun vastaavat, mutta koot eivät täysin täsmää haluttuihin kokoihin 18mm ja 21mm. Heitot ovat maltillisia (esim. 18.3mm, 18.5mm), mutta tästä syystä nämä myydään II-laatuisina alennettuun hintaan.  TuoniCorun puinen Kosintasormus. Kosinta mielessä, mutta ei tietoa siipan vasemman käden nimettömän strategisesta mitasta?…

40,00 

Suurimmalla osalla sormuksia on TuoniCorun kokotakuu.
Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Takuu EI KOSKE puisia kosintasormuksia!
Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

Aina ei mene ihan putkeen, ei edes TuoniCorun Sepillä. II-laadun kosintasormukset ovat muuten samanlaisia kuin I-laadun vastaavat, mutta koot eivät täysin täsmää haluttuihin kokoihin 18mm ja 21mm. Heitot ovat maltillisia (esim. 18.3mm, 18.5mm), mutta tästä syystä nämä myydään II-laatuisina alennettuun hintaan. 

TuoniCorun puinen Kosintasormus.

Kosinta mielessä, mutta ei tietoa siipan vasemman käden nimettömän strategisesta mitasta? Eipä hätää. Voin auttaa.

Tässä vuosien mittaan kosijoiden kanssa asioineena olen päässyt jyvälle kosintasuunnitelmien jännityksestä, odottavasta tunnelmasta ja jopa ramppikuumeesta. Kysymykset, kuten “Mitä jos sormus ei olekaan sopiva?” tai “Entä jos Leila ei tykkääkään tästä mallista?” on käyty läpi puhelimitse, meilitse, messenger-teitse ja kasvotusten satoja kertoja. Niinpä ajattelin lanseerata uuden kosintasormusten sarjan.

Kosintasormus on kauniin yksinkertainen pähkinäpuusta valmistettu ja kotimainen sormus, jota on saatavissa kahdessa koossa. Mukana tulee ketju. Onnistuneen kosinnan jälkeen pari voi yhdessä valita mieltymystensä mukaiset kihlasormukset – ajan kanssa ja ilman stressiä. Tämän jälkeen Kosintasormuksesta saa mukavan muiston kaulakoruna.

Leveys: noin 5 mm

Runko: Pähkinäpuu

Saatavilla olevat koot: 18 mm tai 21 mm

Huom! 18 mm koon kanssa toimitetaan 3 mm / 50 cm teräspunosketju, 21 mm sormuksen kanssa 3 mm / 55 cm teräspunosketju.

Huomioithan, että vaikka meidän perusmalliston sormuksilla onkin normaalisti kokotakuu, se ei koske Kosintasormuksia.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

18, 21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kosintasormus Pähkinäpuu II – laatu”