Lasinalussetti

Lyhyesti ja ytimekkäästi, tässä olis tarjolla neljä erilaista versiota lasinalusista. Ei sinällään meille kaikista tyypillisin tuote, kun näissä ei ole rouheaa käsinveistoa, paksua puuta ja pultteja, mutta on nää kuitenkin meidän tyylille uskollisia. Lohikäärmeet nyt on aina makeita ja Aegishjalmur on ikiaikainen viikinkien suojeluksen symboli. Kuvat on meidän omaa käsialaa, joten identtisiä et varmasti löydä…

19,90 

Kuvaus

Lyhyesti ja ytimekkäästi, tässä olis tarjolla neljä erilaista versiota lasinalusista. Ei sinällään meille kaikista tyypillisin tuote, kun näissä ei ole rouheaa käsinveistoa, paksua puuta ja pultteja, mutta on nää kuitenkin meidän tyylille uskollisia. Lohikäärmeet nyt on aina makeita ja Aegishjalmur on ikiaikainen viikinkien suojeluksen symboli. Kuvat on meidän omaa käsialaa, joten identtisiä et varmasti löydä mistään muualta.

Nämä myydään aina neljän kappaleen setteinä. Valitse oheisesta alasvetovalikosta millaisen setin haluat: Punainen Lohikäärme, Ruskea Lohikäärme, Punainen Aegishjalmur, Ruskea Aegishjalmur tai neljä erilaista, jolloin nimensä mukaisesti saat kappaleen kutakin mallia.

Jos mielesi halajaa tehdä jonkun ihan mielivaltaisen neljän kappaleen setin mitä ei valikossa ole, valitse valikosta ”Neljä erilaista” ja laita tilauksen yhteydessä lisätietokenttään viesti että millainen setti just sulle koostetaan.

Koko noin 9 x 9 cm, materiaalina korkealaatuinen 3mm koivuvaneri. Kestää pienen määrän kosteutta, mutta ei konepesua tai pitkään vedessä lillumista.

 

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Mitat 20 × 15 × 5 cm (senttimetri)
Lasinalusmalli

Neljä erilaista, Punainen Aegishjalmur, Punainen Lohikäärme, Ruskea Aegishjalmur, Ruskea Lohikäärme