Lohikäärme -parisänky

Puustikin Lohikäärme parisänky tuo makuuhuoneeseen kertaheitolla aivan uudenlaista ilmettä. Sängyssä on vahvasti läsnä aidon muinaisen viikinkisängyn henkeä, kuitenkin Puustikin seppien omalla otteella toteutettuna. Myös käsityön vahva leima on selkeästi näkyvillä. Materiaalina sängyissä on suomalainen mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo puuvaha. Sänky toimitetaan osina ja sen kasaaminen tapahtuu patinoiduilla kansiruuveilla. Tarvittaessa mukana voidaan toimittaa 17mm…

2790,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Puustikin Lohikäärme parisänky tuo makuuhuoneeseen kertaheitolla aivan uudenlaista ilmettä. Sängyssä on vahvasti läsnä aidon muinaisen viikinkisängyn henkeä, kuitenkin Puustikin seppien omalla otteella toteutettuna. Myös käsityön vahva leima on selkeästi näkyvillä. Materiaalina sängyissä on suomalainen mänty, pintakäsittelynä petsi ja väritön Osmo puuvaha. Sänky toimitetaan osina ja sen kasaaminen tapahtuu patinoiduilla kansiruuveilla. Tarvittaessa mukana voidaan toimittaa 17mm lenkkiavain tai hylsy kokoonpanoa varten.

Parisänky on mitoitettu kahdelle 80 x 200 cm patjalle, eli sisäosan kokonaisleveys on 160 cm ja pituus 200 cm. Sängyn alunen on täysin vapaata tilaa (ei ylimääräisiä tukijalkoja tms), joten sen alle voi laittaa sängynaluslaatikoita tai mitä nyt koet tarpeelliseksi.

Pystyosien korkeus 140 cm, sängynreunan korkeus lattiasta 55 cm. Jalkopäädyn pystyosien korkeus 80 cm.

Sänky myydään jälkitoimituksella, toimitusaika on noin 4-8 viikkoa tilauksesta. Patjat ja petivaatteet ym. eivät kuulu hintaan.

Lisätiedot

Mitat 200 × 40 × 40 cm (senttimetri)