Lohikäärme Pronssi Hehku Terässormus 9 mm

TuoniCorun fantasiahenkinen terässormus, upotteena “lohikäärmeennahkaa” (värjätty kuhannahka). Lohikäärmesormus Pronssi kulki kauan nimellä Original, koska se oli fantasiahenkisen lohikäärmesarjani ensimmäinen tekele. Näitä pajalla väsätessäni mietin, miksi suomen kielessä on sana lohikäärme, vaikka taruolennolla ei ole mitään tekemistä lohen tai käärmeen kanssa? Kiitos netin, tiedän nyt, että etymologisesti sana on muodostunut “louhikäärme”-sanasta, joka on väännös muinaisruotsalaisesta sanasta “floghraki”.…

299,00 

Tällä sormuksella on TuoniCorun kokotakuu. Mikäli sormus on väärän kokoinen, se voidaan veloituksetta vaihtaa kertaalleen toiseen kokoon. Epätodennäköisessä tapauksessa, että sormus on vielä tämänkin jälkeen väärän kokoinen, lisävaihto kustantaa 20€/krt. Kokotakuun tiimoilta voit olla yhteydessä sähköpostilla tuonicoru@puustikki.fi

Kuvaus

TuoniCorun fantasiahenkinen terässormus, upotteena “lohikäärmeennahkaa” (värjätty kuhannahka). Lohikäärmesormus Pronssi kulki kauan nimellä Original, koska se oli fantasiahenkisen lohikäärmesarjani ensimmäinen tekele. Näitä pajalla väsätessäni mietin, miksi suomen kielessä on sana lohikäärme, vaikka taruolennolla ei ole mitään tekemistä lohen tai käärmeen kanssa? Kiitos netin, tiedän nyt, että etymologisesti sana on muodostunut “louhikäärme”-sanasta, joka on väännös muinaisruotsalaisesta sanasta “floghraki”. Ehkä ripaus tätä alkukantaisuutta on Pronssi-sormuksessakin. 

Hehku-sarjan sormukset käyttäytyvät päiväsaikaan samaan tapaan kuin normaalit lohikäärmenahkaiset sormukset, mutta heräävät pimeässä eloon. Hohtavana aineena on fosfori, joten hehkuakseen pimeässä sormus vaatii ensin “valohoitoa”, sormuksen pitämistä kirkkaan valonlähteen lähellä jonkun aikaa. 

Suomujen koossa, tiheydessä ja muodoissa esiintyy vaihtelua, jonka ansiosta jokainen sormus on yksilöllinen ja uniikki. Sormus valmistetaan rungon sorvauksesta lähtien kotimaisena käsityönä. Sormuksen nahkaupote on pinnoitettu, vedenkestävä.

Huom! Nämä sormukset valmistetaan tilauksesta, joten vaikka niitä ei ole varastossa, voit sormuksen itsellesi ostaa. Tilauksesta tuotteen valmistumiseen menee arviolta 2-3 kuukautta. Seppä on tilauksen jälkeen yhteydessä tarkemmasta aikataulusta.

Leveys: 9 mm

Runko: Kirurginteräs

Upote: kuhannahka (värjätty)

Kalannahka: Tmi Sanna Pekkanen

 

Tämä sormusmalli, siihen käytetyt materiaalit ja sen tekotapa on mallisuojattu.

 

Sormus on vedenkestävä ja se sormessa voi huoletta pestä käsiä. Pinnoite suojelee upotemateriaalia  veden lisäksi arkisilta iskuilta. Suosittelemme sormuksen pois ottamista sormesta seuraavissa tilanteissa: saunoessa, silloin kun sormus saattaa altistua voimakkaille kemikaaleille tai öljyille ja kun siihen saattaa kohdistua voimakkaita iskuja (työ, harrasteet). Huolehtia jonkun verran siis saa, koska sormus sisältää kuitenkin kalannahkaa. Ikuinen sormus ei ole, mutta samaan runkoon voidaan aikanaan uusia pinnoite tai laittaa uusi nahka tilalle.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Koko (mm)

16, 17, 18, 19, 20, 21, 22